All-You-Can-Play

Update 18-12-2021: lockdown maatregelen

Helaas, door de lockdown vervallen alle Kerst arrangementen, zo ook All-You-Can-Play. Houd ons nieuwsbericht in de gaten voor updates rondom het coronavirus en de daar bijhorende maatregelen.

De hele Kerstvakantie (vanaf 20 december): All-You-Can-Play op Bussloo!

Onbeperkt activiteiten spelen voor een lekkere prijs? Dat kan dit jaar tijdens de Kerstvakantie op Bussloo met het All-You-Can-Play Arrangement. En op 24, 25 en 26 december kun je er zelfs een heerlijke Kerstbrunch bij boeken! We zijn de hele Kerstvakantie vanaf 20 december elke dag (behalve 31 december en 1 januari) om 10.30 uur open.

All-You-Can-Play

Voor diegenen die alles leuk vinden en voor diegenen die niet kunnen kiezen. Maar ook voor jong en ook voor oud! Eigenlijk is All-You-Can-Play altijd de beste keuze 😉 Voor een zeer aantrekkelijke prijs kun je in de Kerstvakantie elke dag van 10.30 tot 14.00 uur komen genieten van onbeperkt:

*Er zijn vaste starttijden voor Lasergame in gecombineerde groepen voor de beste spelervaring.

Reserveren All-You-Can-Play

Reserveren voor het onbeperkt spelen van bovengenoemde activiteiten is gemakkelijk. Je stuurt een e-mail naar info@ppgolf.nl o.v.v. All-You-Can-Play. Vermeld in je e-mail de datum van jouw voorkeur en het aantal volwassenen en kinderen. Vermeld in je bericht ook de top 3 activiteiten waarvoor je sowieso goed de tijd wilt hebben om te spelen. Wij zorgen dan dat hier rekening mee gehouden wordt.

Prijzen

Volwassenen              €27,50

Kinderen t/m 11 jaar   €19,50

Glowgolf Amersfoort

Kerstbrunch

Net als ieder jaar kun je ook deze Kerst bij ons terecht voor een extra uitgebreid uitje. Naast het “los” boeken van een activiteit of het gebruik maken van het All-You-Can-Play arrangement, kun je op 24, 25 en 26 december genieten van een heerlijke en feestelijke Kerstbrunch voorafgaand of aansluitend aan je activiteit. De Kerstbrunch is alleen bij een activiteit bij te boeken.

Reserveren Kerstbrunch

Meer dan 25 in- en outdoor activiteiten!
Iets anders dan All-You-Can-Play? Via deze link vind je meer

gezellig activiteiten voor iedereen!