Briefje van Bas

Briefje van Bas

Beste vrienden van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo,

In wat voor een wereld leven wij? Met Kerst dronken we Corona, met Pasen is het onze grootste nachtmerrie… We krijgen heel veel berichten van gasten, leden, vrienden, medewerkers, medewerkers van vroeger, leveranciers en nog vele anderen. De hoofdvraag is: Hoe gaat het met Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo?

We zijn dicht, maar werken achter de schermen door. Ons prachtige bedrijf wordt netter, schoner, georganiseerder dan ooit tevoren. Het kabinet heeft maatregelen genomen welke ons in leven gaan houden en wij komen er sterker uit. Mensen om ons heen weten dat wij al vijftien jaar lang altijd aan het investeren zijn. Dat houdt in dat er geen geld op de bank staat. Maar dat houdt ook in dat we met een bank werken die vertrouwen in ons heeft en ons bedrijf overeind gaat houden.

Na gisteren is dat zeker. We hebben duidelijkheid, we zijn nog zo’n twee maanden dicht. Het virus moet dan vernietigd zijn. Onze topmaand juni, altijd al geweest, wordt het niet dit jaar. Bedrijven komen in 1e gedachte natuurlijk niet direct samen voor een leuk uitje. Alhoewel wij deze natuurlijk wel gaan aanbieden. Goed moment voor teams om de banden weer aan te halen en het groepsgevoel sterker te maken dan ooit.

Lang verhaal kort; de 1e helft van het jaar gaat verloren qua entertainment en de helft van de omzet dus ook. Het is vervelend, maar voor zieke mensen is deze crisis nog veel erger. Dat beseffen wij ons heel goed. Het is voor ons ook een tijd van bezinning en vernieuwing.

Onze uitbouw gaat ondertussen gewoon door. We hebben prachtige meubelen gekocht die we als nieuw aan het maken zijn. Over iets meer dan een maand gaan we starten met de bouw van Glowgolf en in plaats van starten rond de herfstvakantie is nu de geplande start rond de zomervakantie! Onze prachtige serres zijn dan klaar en dan, richting het najaar, verwelkomen we vele groepen voor de inhaalfeesten. We zijn er nog nooit zo klaar voor geweest, nu al!

Ons team maakt het goed. Nathalie, Luke en ik ook. We hopen dat jullie gezond blijven. In de zomer zijn we weer open, nog twee maanden… Blijf positief, zorg voor jezelf en je naasten. We wensen jullie alle goeds en bovenal gezondheid én een prachtige 2e helft die veel leed mag verzachten en onze wereld weer zal doen stralen!

Groet,

Bas

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via Facebook MessengerInstagram chat, op telefoonnummer 0571 – 26 12 12 of via e-mail: info@ppgolf.nl