Cadeaukaart Feestdagen

Origineel Kerstpakket idee!

Dé tip voor dit jaar tijdens de feestdagen: een Cadeaubon voor een activiteit bij Multi Fun Bussloo! Halverwege september, 30 graden en wij hebben het over de feestdagen. Yes, want die gezelligheid kan ons niet vroeg genoeg beginnen. Dus bij deze alvast een beetje inspiratie voor de decembermaand en in het bijzonder: het kerstpakket.

Beweging staat op bijna elk prioriteitenlijstje. Beweging leuk maken op het onze! Wil je een verantwoord en toch leuk cadeau geven tijdens de feestdagen? Bijvoorbeeld Voetgolfen met collega’s of met vrienden óf de altijd populaire ronde Pitch&Putt? Een bepaald bedrag zodat medewerkers zelf een activiteit kunnen kiezen. Wij helpen je met de leukste Cadeaubon voor in het kerstpakket!

Onze Cadeaubonnen zijn per stuk te bestellen, maar zeker ook in grote getalen leverbaar. Leuk voor bijvoorbeeld in het kerstpakket of om uit te delen tijdens de Nieuwjaarsborrel.

Cadeaubon op maat

Inmiddels bieden we naast het gezellige Pitch&Putt, meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Er is hierdoor het hele jaar iets leuks te beleven op en rond Bussloo. Doordat we zo’n breed aanbod activiteiten aanbieden, hebben we ervoor gekozen om Cadeaubonnen op maat aan te bieden. Een x bedrag of juist een persoonlijk uitgekozen arrangement, (bijna) alles is mogelijk. Zo wordt het extra leuk om je Cadeaubon samen te stellen en te geven.

Kies bijvoorbeeld een Cadeaubon voor Glowgolf Het Wilde Westen. Deze activiteit is leuk voor jong en oud. Glowgolf bij Multi Fun Bussloo is totaal anders dan de “standaard” glowgolf banen. Wij beloven je: daardoor wordt het nog leuker. Geheel gebouwd in western thema en vol met custom made special effects. Er is zelfs een waterval (ja, met echt water)!

Of ga voor een totaal arrangement door iets lekkers te combineren met een activiteit. Bijvoorbeeld ontvangst met koffie of thee en heerlijk appelgebak met slagroom en daarna een Escape Room of 18 holes Pitch&Putt.

Maar een bedrag bepalen voor de Cadeaubon is een absolute aanrader. Zo kunnen werknemers allemaal zelf een keuze maken voor de voor hun passende activiteit.

Cadeaubon(nen) bestellen

Onze Cadeaubonnen zijn gedrukt op luxe craftpapier en worden ingepakt enveloppen van hetzelfde materiaal met daaromheen een afwerking van satijnlint. Een mooi, luxe cadeau om met trots te geven.

Geef jij dit jaar een uniek, leuk, actief én gezellig uitje als cadeau voor de feestdagen? Bestel dan je Cadeaubon(nen) eenvoudig via e-mail of stuur een berichtje via het contactformulier op deze website.

Heb je meer dan 10 Cadeaubonnen nodig voor bijvoorbeeld in kerstpakketten en wil je ze graag op tijd binnen hebben? Stuur dan vóór zondag 10 december 2023 een bericht.