Cadeaukaarten

Geef een actief en gezellig uitje cadeau!

Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten is er voor iedereen wel iets leuks te doen bij Multi Fun Bussloo! De centrale ligging in de stedendriehoek van Apeldoorn, Deventer en Zutphen zorgt er ook nog eens voor dat je er zo bent!

Al zeggen we het zelf, het is gezellig op Bussloo! Doe daar een tikkie actie bij en je hebt een heel tof en origineel cadeau met onze Cadeaukaart. Leuk voor een jubileum, verjaardag of een ander feestje!

Pitch&Putt of toch Glowgolf?

Kiezen is soms best moeilijk, maar we helpen graag! Als gever van één van onze Cadeaukaarten hoef je alleen maar even naar Bussloo te komen om de Cadeaukaart op te halen. Maar de ontvanger krijgt veel keuze. Wordt het Pitch&Putt of toch Glowgolf Het Wilde Westen? Óf een E-Tour op onze E-Steps? Het kan allemaal verzilverd worden met onze Cadeaukaart. Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Op onze activiteitenpagina vind je het totale aanbod.

Cadeaukaart aanschaffen

De Cadeaukaart kun je aanschaffen in het clubhuis van Multi Fun Bussloo. De waarde van de Cadeaukaart kun je zelf bepalen. De minimale opwaardeerwaarde is €25,- en kan besteed worden aan een activiteit naar keuze. Mocht je hierover meer willen weten of advies willen, bijvoorbeeld omdat je graag een bepaald arrangement cadeau wilt doen, neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag!

Wil je meer Cadeaukaarten aanschaffen voor bijvoorbeeld in kerstpakketten of als cadeau’s voor de leden van je team? Neem dan van te voren contact op, zodat we je snel kunnen helpen.

Uiteraard zorgen we ervoor dat de Cadeaukaarten feestelijk verpakt mee naar huis gaan.

Kom je naar Bussloo om één of meer Cadeaukaarten op te halen? Dan raden we je aan om te parkeren op onze eigen parkeerplaats links vóór de slagbomen. De exacte locatie gegevens vind je op onze contactpagina.

Voor iedereen iets te doen

Ooit begon het op Bussloo met de prachtige 27 holes Pitch&Putt baan. Tegenwoordig bieden we naast deze, nog altijd populaire topactiviteit, zowel binnen als buiten diverse gezellige activiteiten aan. Jong en oud vermaken zich het hele jaar door bij Multi Fun Bussloo! Enkele voorbeelden van activiteiten die zouden kunnen worden geboekt met de Cadeaukaarten zijn: Glowgolf Het Wilde Westen, Voetgolf, Escape Rooms, Minigolf USA en de E-Tour op de E-Choppers. Maar er is nog zoveel meer! Wat de ontvanger van de Cadeaukaart ook kiest: het wordt sowieso gezellig en actief!

Prijzen

Vanaf €25,-

Alleen te besteden aan activiteiten

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons