Early Bird Glowgolf en Minigolf

Dat is pas een goede morgen!

Voor de vroege vogels hebben we de komende periode een extra leuke uitdaging! Kom je graag op tijd? Dan word je beloond met een leuke korting! Deze actie geldt elk weekend op zaterdag én zondag t/m 31 maart 2024. Een ticket voor Early Bird Glowgolf of Minigolf scoor je via deze website!

Je profiteert van een aantrekkelijke korting op Glowgolf en Minigolf als je vroeg begint. Klinkt als een goede morgen toch?

Glowgolf Het Wilde Westen

Onze indoor blacklight Glowgolf wereld is geheel gebouwd in western stijl en zit boordevol verrassingen zoals licht- en geluidseffecten en andere special effects die de Glowgolf banen extra uniek maken. Er is zelfs een waterval, met echt water! Krijg jij de bal droog naar de overkant van The River?

Waterval Glowgolf

Minigolf USA

Deze variant van midgetgolf biedt je ruimere en meer uitdagende banen. Bovendien speel je aan de rand van het strand met uitzicht over het meer van Bussloo. Vakantiegevoel gegarandeerd! De holes zijn stuk voor stuk speciaal voor Multi Fun Bussloo ontworpen. Samen vormen zij de mooiste adventuregolf baan van Nederland.

Early Bird Glowgolf en Minigolf plaatjes

Wil je vast het sfeertje proeven? Check dan onze socials voor gezellige en actieve plaatjes van onze locatie. Je Early Bird Glowgolf en Minigolf tickets boek je hieronder.

Reserveren

Het reserveren van je Early Bird ticket gaat gemakkelijk via onderstaande buttons. Dit kan t/m maart 2024. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is op tijd komen en genieten. Alvast veel plezier!