Early Bird Zomervakantie

Vroege vogels opgelet!

De hele zomervakantie zijn we elke dag al open om 10.00 uur. En we hebben leuk nieuws voor de vroege vogels die er graag op uit gaan!

Wanneer je start Met Minigolf of Glowgolf om 10.15 uur, profiteer je van een leuke korting. Je speelt dan voor maar €9,- p/p! Leuk familie of vriendenuitje! Daarna lekker een verfrissende duik in het water van Bussloo en je vakantiedag is compleet!

Minigolf of Glowgolf

Minigolf USA speel je bij ons op Bussloo bijna aan het strand. De unieke in amerikaanse stijl gebouwde midgetgolfbanen zullen je uitdagen en verrassen. De mooi aangelegde tuin waarin de banen liggen en het uitzicht over het water van Bussloo zorgen gegarandeerd voor een vakantiegevoel!

Tijdens Glowgolf Het Wilde Westen kom je terecht in de wereld van cowboys en indianen. Deze glow-in-the-dark midgetgolf variant zit boordevol blacklight en special effects. Er is zelfs een echte waterval (ja, met echt water!) om te trotseren! Zet je cowboyhoed op go cowboy!

Voorwaarden

Ben jij er vroeg bij deze zomer? Gezellig! Hieronder een paar punten om rekening mee te houden. Heb je vragen of wil je overleggen? Dan mag je altijd even bellen.

  • Early Bird Glowgolf of Minigolf speel je voor €9,- p/p.
  • De starttijd is 10.15 uur. Je dient om 10.00 uur aanwezig te zijn voor de instructie. Laatkomers betalen het reguliere tarief.
  • Deze actie is elke dag geldig gedurende de hele zomervakantie (t/m 4/9/’22).
  • Je dient van te voren te reserveren via e-mail of door even te bellen.
  • Stuur je e-mail naar info@ppgolf.nl o.v.v. Early Bird Zomervakantie. Geef naast de datum van je voorkeur aan of je komt voor Glowgolf of Minigolf en met hoeveel personen.
  • Je reservering geldt wanneer je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Ook leuk nieuws voor alle Early Pitch&Putt Birds!

Voor Pitch&Putters bestaat er al langer een Early Bird actie. Deze is in de zomervakantie uitgebreid! Ook deze gaat elke dag gelden! De voorwaarden voor de Pitch&Putt Early Bird actie in de zomervakantie vind je hier.