Escape Rooms!

Breaking News!

De kogel is door de kerk! Wij breiden onze activiteiten uit met Escape Rooms! Het doel is om in februari de eerste drie Escape Rooms open te hebben.

We starten met drie verschillende kamers

we starten met drie verschillende kamers. In de toekomst bouwen wij ook twee identieke kamers. Daardoor kun je ideaal de battle spelen; 6 tegen 6 of 4 tegen 4. De thema’s houden we nog even geheim, maar het wordt totaal vernieuwend. Een prachtig project voor de komende maanden/jaren. Als alles loopt zoals we hopen groeien we met zes Escape Rooms binnen de komende 12 maanden.

Een nog breder en gevarieerder aanbod

Door de komst van de Escape Rooms kunnen wij gasten een nog breder en gevarieerder aanbod bieden. Mede dankzij onze spectaculaire Lasergame: The Next Generation en ons overdekte Levend Tafelvoetbal kunnen wij gasten het hele jaar door, ongeacht het weer, een leuk programma aanbieden.

Personeel gezocht!

Nadat afgelopen jaar ons bedrijf enorm gegroeid is gaan we nog een stap zetten. We gaan op zoek naar maar liefst 5 FTE horeca/recreatie! Het belangrijkste moet zijn: gastvrijheid! Wij zijn op zoek naar mensen die er alles voor doen om het de gast zo goed mogelijk naar zijn/haar zin te maken. Zit dit in je en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken fulltimers, parttimers en oproepkrachten in diverse functies. Interesse? Stuur je motivatiebrief en CV t.a.v. Nathalie van Roosmalen naar nathalie@ppgolf.nl.