Exclusief voor jouw groep op Bussloo

Exclusief voor jouw partij

Het terras op Bussloo exclusief voor jullie familiedag of personeelsfeest? Dat kan zeker! Maar er is meer. We bieden ook de Pitch&Putt baan of een andere activiteit exclusief aan.
Zo kunnen jullie in alle rust en ruimte genieten van jullie qualitytime op Bussloo. We bieden verschillende ruimtes exclusief aan, zoals het terras, de berg en twee prachtige serres. De serres zijn bovendien samen te voegen voor grotere groepen.

Centraal gelegen

Multi Fun Bussloo ligt centraal tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. En bovendien vlak bij de snelweg. We zijn dus gemakkelijk te bereiken vanuit heel het land. Denk aan Arnhem, Amersfoort en Twente. Vanuit onze locatie kijk je uit over het mooie meer van Bussloo. Een schitterende locatie midden in de natuur.

Maatwerk

Op Bussloo ben je ook voor een exclusief feest van harte welkom. We zijn experts in maatwerk. Van jouw bedrijfsborrel een klasse apart maken, doen we met plezier. Je kunt bijvoorbeeld de Pitch&Putt baan exclusief voor jullie groep boeken. Of alleen met jullie groep genieten van Minigolf USA.

Geniet na je activiteit in één van onze ruimtes, exclusief voor jullie gereserveerd:

  • Het Terras: Een prachtig, overdekt terras met schitterend uitzicht over het meer van Bussloo. Door de heaters en haardjes zal het terras letterlijk en figuurlijk warmte uitstralen tijdens jullie samenzijn.
  • De Berg: Op het hoogste puntje van onze locatie, aan de voet van de Minigolf baan is De Berg gelegen. Een sfeervolle open ruimte, met ook weer een prachtig uitzicht over het meer. Een unieke locatie voor bijvoorbeeld een BBQ de Luxe of Saté de Luxe. Op verzoek plaatsen we een luxe party tent op De Berg.
  • Serres: Over de gehele lengte van het bestaande pand zijn twee prachtige serres gerealiseerd. Fraaie, sfeervolle ruimtes met bijvoorbeeld een optie voor de Pubquiz. Bij grotere groepen kunnen de serres samengevoegd worden tot één exclusief geheel.

Heerlijke horeca

Ons gastvrije team ontvangt jullie graag op één van onze unieke spots. Er is het traditionele koffie met appelgebak, maar ook een bittergarnituurtje. Of geniet van een heerlijke Luxe Lunch in de middag of van een Saté de Luxe als afsluiter (inclusief vooraf en dessert) van jullie gezellige dag samen. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Dus neem contact op voor meer informatie.

Adviesgesprek

Ben jij je aan het kijken voor een bedrijfsborrel, teamuitje of familiedag? Dan nodigen we je van harte uit op Bussloo voor een adviesgesprek. We geven je graag een rondleiding, zodat je onze prachtige locatie in je op kunt nemen. En bovendien kun je zo zelf beoordelen wat het leukste Bussloo voor jullie is.

Ben je te druk om langs te komen? Uiteraard geven we ook advies op afstand. Dit kan via (video)bellen. Maar ook een berichtje naar info@multifunbussloo.nl is prima. Of vul hieronder het offerteformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We denken graag met je mee en bieden opties voor ieders portemonnee.

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons