Extra bij alle kinderfeestjes

Nieuw Hollandse Spellen extra bij de kinderfeestjes!

De aankomende maanden maken we de kinderfeestjes nog leuker met een extra activiteit! Bij de kinderfeestjes met LasergameMinigolf of één van onze andere gezellige activiteiten mogen kids ook aan de slag met onze spiksplinternieuwe Nieuw Hollandse Spellen! Nope, je betaalt niets extra! Dus écht extra genieten!

Ruime keuze uit vele actieve en gezellige kinderfeestjes!

Houden jullie van voetbal? Dan is een Voetgolf kinderfeestje op de mooiste golfbaan van Nederland een echte aanrader. Actie met special effects needed? Kies dan voor Lasergame: The Next Generation op Bussloo! Minigolf spelen jullie bij ons alsof je op vakantie bent, aan het strand met bovendien het mooiste uitzicht over het meer! En zo is er nog veel meer, zoals onder andere Escape Rooms en Pitch&Putt. Klik hier voor een overzicht van alle kinderfeestjes!

Inclusief smulpakket

Wanneer je een kinderfeestje boekt bij ons op Bussloo, genieten de kids na de activiteit van een heerlijk smulpakket met onbeperkt patat met een snack of onbeperkt pizza. Ook is er onbeperkt ranja en een waterijsje als toetje voor de feestneuzen!

Nu met extra activiteit: Nieuw Hollandse Spellen!

Wie vangt de meeste ballen in de Wervelwind? Wie is de snelste met Stokkenvangen of het scherpst met de Bibberspiraal? Leuke interactieve spellen waar jong en oud van genieten, dat zijn de Nieuw Hollandse Spellen. T/m maart 2020 zullen deze hilarische spellen beschikbaar zijn bij elk kinderfeestje op Bussloo. Een leuke extra activiteit voor een spetterend kinderfeestje!

Perfecte locatie voor kinderfeestjes

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo ligt centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen aan het mooie meer van Bussloo. Dé perfecte locatie voor een actief dagje uit of gezellig kinderfeestje!

Reserveren is makkelijk!

Kinderfeestjes zijn gemakkelijk te reserveren via de Kinderfeestpagina. Mocht je liever telefonisch boeken of heb je vragen? Bel gerust naar 0571 -26 12 12.