Gelblaster in omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Gelblaster, paintball 2.0!

Hou je van stevige battles die hun weerga niet kennen? Deze activiteit is onze nieuwste! Gelblaster in omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen bevindt zich op Bussloo bij Multi Fun Apeldoorn. Dichtbij de snelweg en binnen een half uurtje vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente. Ook met de fiets vanuit de stedendriehoek ben je er zo!

Gelblaster is vergelijkbaar met Paintball en Lasergame, maar ook echt anders. Nieuw en dus origineel als teamuitje, kinderfeestje of voor tijdens bijvoorbeeld een familiedag.

Toegankelijke spelervaring

Zowel binnen als buiten kan Gelblaster worden gespeeld bij Multi Fun Bussloo.

De unieke ondergrondse ruimte is voorzien van diverse licht- en geluidseffecten, waardoor de Gelblaster ervaring extra spectaculair wordt wordt. Alle special effects tijdens Gelblaster Indoor zijn afzonderlijk van elkaar in- en uit te schakelen, waardoor het spel nooit te saai of bijvoorbeeld te spannend wordt.

Gelblaster Outdoor wordt gespeeld op een speciaal ingericht speelveld midden in de wildernis van Bussloo. Een veld met schuilplaatsen, loopgraven, hoogteverschil en objecten die ervoor zorgen dat de battles immens worden.

De gelballen die tijdens Gelblaster gebruikt worden schieten hard, maar komen minder hard aan dan bijvoorbeeld paintball kogels, wat zorgt voor een toegankelijke spelervaring. Paintball 2.0 zonder blauwe plekken dus!

Fijn om te weten: de munitie is inbegrepen. Je betaalt dus niets extra voor het aanvullen van de gelballen.

Teamuitje met Gelblaster

Willen jullie echt eens wat anders doen tijdens jullie teamuitje? Dan is Gelblaster dé optie! Gelblaster is leuk voor iedereen!

Combineer Gelblaster in een arrangement met bijvoorbeeld koffie en appelgebak (even lekker bijkletsen voordat jullie overgaan tot actie) of achteraf met een lekkere borrel met bitterballen. Willen jullie blijven eten? We bieden voor grotere groepen een heerlijke BBQ de Luxe of ons Satébuffet. Beide arrangementen worden geserveerd met vlees van de lokale Gildeslager.

Origineel kinderfeestje: Gelblaster!

Voor de iets oudere kinderen die een kinderfeestje willen organiseren is Gelblaster ook top! Vanaf tien jaar kan Gelblaster gespeeld worden.

Aantal personen

Minimaal 8 personen

Duur

Vanaf: 1 uur

Kledingadvies Gelblaster

Tijdens Gelblaster kan kleding vies worden. Draag tijdens Gelblaster kleding met lange mouwen, bedekte benen (lange broek) en gesloten schoeisel. Trek voor de beste bescherming een hoodie aan of bestel onze beschermende bivakmutsen. De mutsen kunnen gereserveerd worden tijdens het boekingsproces op onze website en mogen naderhand mee naar huis. Goede bescherming en tegelijkertijd een mooi aandenken aan jullie uitje bij Multi Fun Bussloo.

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons