Go-kids Blog

Nieuwste Go-Kids Blog online!

Het Go-Kids Blog gedeelte is altijd een aanrader om even door te lezen. Altijd leuke nieuwtjes en informatie over de leukste uitjes!

Judith van Go-Kids Veluwe & Stedendriehoek was op bezoek bij ons en kwam Minigolfen met haar kids. Ze schreef hierover een superleuke blog!

Yes, ook voor gezinnen met jonge kinderen is Minigolf USA een echte aanrader. Minigolf lijkt op Midgetgolf, maar dan iets uitdagender. De banen zijn onder andere langer en breder.

En zoals je bij Go-Kids in Judith’s blog kan bekijken (ze heeft foto’s toegevoegd van verschillende banen), zijn onze banen heel mooi (al zeggen we het zelf)!

Minigolf Club

Sinds deze maand is er een echte club genaamd Minigolf Club Bussloo gestart! De 18 holes Minigolfbaan van Bussloo is de eerste door de Nederlandse Minigolf Bond erkende wedstrijdbaan. Een gezellige club voor jong en oud en vol uitdaging met een sportief karakter dus!

Minigolf Kinderfeestje

Het Minigolf Kinderfeestje is één van onze topfeestjes! Nu actief zijn in de buitenlucht hoog op het prioriteitenlijstje staan voor velen, al helemaal.

We barsten van de superleuke actieve en bovendien gezellige kinderfeestjes. Heerlijk in combinatie met een smulpakket met patat of pizza. We maken er een feest van op Bussloo!