Herfstvakantie 2023

In de Herfstvakantie elke dag open!

Yes! De volgende vakantie staat alweer voor de deur! En laten wij nou mooi nieuws hebben voor alle vakantiegangers en oppas tantes, -ooms, -opa’s, -oma’s en eigenlijk iedereen. Tijdens de Herfstvakantie (14 t/m 29 oktober 2023) zijn we elke dag geopend vanaf 10.00 uur.

Leuk voor jong en oud

Met meer dan 20 binnen- en buiten activiteiten hoeven jullie je deze Herfstvakantie absoluut niet te vervelen op Bussloo.

Zo hebben we binnen de super spectaculaire western themed Glowgolf. Glowgolf Het Wilde Westen neemt jullie mee op avontuur langs uitdagende banen en zit bomvol special effects. Zo is er een rokende vulkaan en moeten jullie een waterval (ja, met echt water!) trotseren om te scoren.

Gaan jullie deze Herfstvakantie voor een buiten activiteit? Dan is Pitch&Putt vast iets voor jullie! Je kunt kiezen tussen 9, 18 of zelfs 27 holes.

Ook Minigolf USA is een echte aanrader voor deze vakantie. De amerikaanse stijl minigolf banen geven je een instant vakantiegevoel. Spelen doen jullie op banen in de prachtig aangelegde tuin met uitzicht op het mooie meer van Bussloo.

Ook een balletje trappen kan goed bij Multi Fun! Met Voetgolf vervelen jullie je geen minuut. We zijn benieuwd wie er een hole-in-one over de vijver op de Voetgolfbaan weet te maken!

Ook een E-Tour op de E-Chopper of Elektrische Step is superleuk om te doen. De tour zal jullie laten zien hoe mooi Bussloo en haar omgeving is. Tussendoor zijn er leuke tussenstops voor iets lekkers of voor mooie foto’s.

Of jullie kunnen komen ontsnappen uit een Escape Room die speciaal is gemaakt om met kinderen te spelen. The Jungle is een spannende en mooie Escape Room vol puzzels en raadsels die voor jong en oud tof zijn om te doen.

Ook leuk voor de oppas!

Deze tip willen we je niet onthouden… Helaas is het zo dat we niet altijd samen met de kinderen vrij kunnen zijn. Gelukkig staan er vaak oppashelden klaar. Hoe leuk is het als je het in de vakantie een beetje extra leuk kunt maken voor de kids én de oppas? Verras ze bijvoorbeeld met een dagje uit vol actie en gezelligheid bij Multi Fun!

Wil je zeker zijn van een plekje op de door jullie gewenste dag? Reserveer dan via de website. Vind je het leuk om de oppas extra te verrassen? We bieden ook cadeaubonnen op maat. Geef bijvoorbeeld een budget waarmee ze zelf een activiteit kunnen uitkiezen of stel alvast een arrangement voor ze samen. Één ding staat vast: het wordt een succes!

Je leest het… Vervelen is geen optie deze Herfstvakantie. En we hebben maar een klein stukje verteld over de mogelijkheden. Wil je meer zien? Klik hieronder voor alle activiteiten.

We zien je snel op Bussloo!

76 reacties

 1. Pingback: otc cialis
 2. Pingback: flagyl suspensie
 3. Pingback: gabapentin metacam
 4. Pingback: diltiazem moa
 5. Pingback: buspar dosage
 6. Pingback: abilify drug
 7. Pingback: protonix drip
 8. Pingback: acarbose lactose
 9. Pingback: robaxin max dose
 10. Pingback: remeron and ativan
 11. Pingback: stromectol pills
 12. Pingback: goodrx levitra
 13. Pingback: stromectol covid
 14. Pingback: ivermectin lotion

Reacties zijn gesloten.