Gelblaster Indoor

Gelblaster: nieuw op Bussloo!

Ken je ze al? Die wapens met gekleurde gelballen? Gelblaster is Paintball 2.0, maar zonder blauwe plekken! De guns schieten snel en raak, maar het voelt het minder hard dan bijvoorbeeld de verfkogels van Paintball.

De Gelblaster munitie licht op in blacklight. Doe daar een ondergrondse, donkere omgeving vol unieke elementen zoals omvallende objecten en licht- en geluidseffecten bij en jullie Gelblaster battle wordt onvergetelijk!

Voor mensen die Paintball misschien net een tikkie té vinden is Gelblaster Indoor perfect!

Diverse spelvarianten tijdens Gelblaster Indoor

Tijdens deze activiteit neemt de instructeur je mee op een ondergronds avontuur, waar jullie de strijd met elkaar aan zullen gaan. Er wordt tijdens Gelblaster Indoor diverse spelvarianten gespeeld waarbij jullie uiteraard goed begeleid zullen worden.

Je leest het, het wordt dus spannend en sensationeel! Een spectaculair ondergronds avontuur!

Ook kun je eventueel Gelblaster outdoor spelen bij Multi Fun Bussloo. Dit gebeurt op een speciaal hiervoor ingericht speelveld. Een omgeving midden in de bossen van Bussloo, vol schuilplaatsen en objecten die de strijd extra boeiend zullen maken.

Munitie is zowel bij Gelblaster Indoor als Outdoor inbegrepen bij de genoemde prijzen. Je betaalt dus geen extra kosten hiervoor.

Combineer Gelblaster met een Satébuffet of BBQ de Luxe

Voor alle groepen bieden we heerlijke arrangementen i.c.m. bijvoorbeeld een Satébuffet of BBQ de Luxe. Het vlees komt van onze vaste leverancier Gildeslagerij Buurman uit Twello.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld na de activiteit een borrel met bitterballen bij te boeken. En zo zijn er nog meer mogelijkheden. Bekijk gerust ook eens onze Combideals met leuke kant en klare programma’s. Mocht je liever iets anders willen? Of wil je even overleggen? Neem gerust contact op. We zijn specialist in maatwerk en houden rekening met onderwerpen als jubilea, budget en dieetwensen. We zullen samen met jou tot een topprogramma komen.

Advies met betrekking tot kleding

Zowel Gelblaster Indoor als Outdoor betekent actie. We geven we je daarom graag een beetje extra advies qua kleding. Ook krijg je tijdens het reserveren van deze activiteit de optie om een beschermende bivakmuts aan te schaffen. Lees dit kledingadvies goed door voordat je reserveert.

Aantal personen

Minimaal 8 personen

Duur

Ca.1 uur

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd is 10 jaar

Kinderen t/m 11 jaar: € 20,00
Vanaf 12 jaar: € 25,00

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons