Jarige gratis

Boek nu een kinderfeestje en de jarige is gratis!

Wat fijn dat het weer kan! Is het bij jullie thuis ook de hoogste tijd om een (inhaal)feestje te plannen? Dan hebben we extra leuk nieuws!

Tot 19 februari is de jarige van het kinderfeestje gratis bij bijna alle kinderfeestjes!

De keuze is reuze

Een overzicht van alle kinderfeestjes vind je op de kinderfeest pagina. Alle kinderfeestjes zijn inclusief onbeperkt ranja en het smulpakket met onbeperkt patat en een snack naar keuze of onbeperkt pizza. En voor iedereen is er ijs! Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een onvergetelijke, feestelijke middag voor de kinderen. Plezier, actief bezig zijn en gezelligheid staan voorop. Gemakkelijk, leuk én lekker dus! Boek je een kinderfeestje op een datum voor 19 februari 2022? Dan is de jarige gratis!

Je kunt kiezen uit:

TIP! Extra hot op dit moment is onze nieuwe Combiknaller! Een te gek kinderfeestje met Glowgolf én Lasergame! Een supertof middagvullend programma waar de kinderen nog lang over napraten!

Reserveren

Een kinderfeestje reserveer je gemakkelijk online. Klik op de activiteit van je keuze en vul het online boekingsformulier in. Noteer bij je boeking in het opmerkingen veld “jarige gratis” en de jarige wordt niet in rekening gebracht wanneer het feestje geboekt staat op een datum voor 19 februari 2022.

Voorwaarden

Voorwaarden.. Ze horen bij acties en we houden het graag duidelijk. Daarom staan ze hieronder op een rijtje:

  • De jarige is gratis bij elk geboekt kinderfeestje vanaf 25 januari tot 19 februari 2022.
  • Één gratis jarige per geboekt kinderfeestje.
  • Het Escape Room kinderfeestje is uitgesloten van deze actie.