Jeugdteam Deal in de kerstvakantie!

Voetgolf of Lasergame

Nog even en de vorst zal het gras weer bereiken. Voeten uit de klossen en op tafel… Tijd voor pauze!
Maar niet te lang, want anders missen ze elkaar. Daarom hebben we speciaal voor jonge voetballers een leuke deal waarin we weerzien en teambuilding combineren.
Tijdens de kerstvakantie zijn jullie voetbalsterren welkom voor een actief en gezellig teamuitje. Met een beetje actie, veel lachen en een tikkie teambuilding is het team in no-time klaar voor de 2e helft van het seizoen!
Onze Jeugdteam Deal bezorgt ze een onvergetelijke dag vol vermaak op het mooiste stukje van Bussloo. Er kan worden gekozen voor Voetgolf of Lasergame en na de activiteit staat er een Smulpakket klaar. Het Smulpakket bestaat uit onbeperkt patat en een snack naar keuze én er is ranja genoeg voor iedereen.

Voetgolf

Een beetje anders dan voetbal, maar nog steeds kun je scoren. Schuine greens, waterpartijen, bomen en struiken maken het spel extra interessant! Wie wordt de Voetgolf Kampioen van de club? Dit team gaat naar huis met de Voetgolf bokaal!

Lasergame

Lasergame speel je bij Multi Fun Bussloo onder de grond in een megagrote ruimte vol hindernissen en schuilplaatsen. Er zijn spiegels, bewegende wanden, licht- en geluidseffecten en nog veel meer elementen om rekening mee te houden tijdens jullie pot Lasergame. Voor het winnende team staat er een bokaal klaar!

Reserveren

De Jeugdteam Deal kost €17,50 p.p. (inclusief Smulpakket en ranja). Het 1e rondje koffie/thee voor de begeleiding krijgen jullie van ons. Reserveren of meer informatie aanvragen kan gemakkelijk door een e-mail te sturen naar info@multifunbussloo.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. Natuurlijk mag je ook altijd even bellen om te overleggen.