Kerstvakantie 2021

Kerstvakantie met buitenactiviteiten op Bussloo

Vier je Kerst in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen? In de Kerstvakantie zijn we elke dag (m.u.v. Oud- en Nieuwjaarsdag) geopend met Pitch&PuttVoetgolf en Minigolf USA. Ook onze E-choppers en Elektrische Steps zijn beschikbaar voor verhuur.

  • Pitch&Putt – Een laagdrempelig en gezellige korte baan golfvariant waar je zonder ervaring goed in mee kan doen. Ook deze activiteit is leuk met kids!
  • Voetgolf – Golfen met je voeten op de speciaal aangelegde voetgolfbaan vol met heuvels en waterpartijen. Een sportieve uitdaging!
  • Minigolf USA – Vakantiegevoel gegarandeerd. Prachtig aangelegde banen, met uitzicht over het meer van Bussloo!
  • E-Choppers – Deze elektrische lowriders zorgen voor de ultieme tour ervaring!
  • Elektrische Steps – Stap op de step zonder te steppen en geniet van de prachtige omgeving rondom Bussloo. We hebben een hele mooie Parelroute voor je klaarliggen.
  • Klootschieten – Ontspannen beweging in een route rondom Bussloo. Gezelligheid gegarandeerd!

Horeca open

Onze horeca is open met diverse snacks, heerlijke panini’s, hot chocs, coffees en meer lekkers to go. Eten en drinken mag niet binnen geconsumeerd worden.

Reserveren kan eenvoudig via e-mail

Wil jij genieten van één of meerdere van onze leuke activiteiten? Dan is reserveren aanbevolen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@ppgolf.nl .

Heb je vragen? Wil je even overleggen? Dan mag je ons ook altijd even bellen op 0571-261212.

Coronaproof uitje

Met 7 hectare grond, met hierover verdeeld de diverse in- en outdoor activiteiten kunnen we rust, ruimte en in deze tijden niet onbelangrijk, veiligheid waarborgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om de nodige hygiënemaatregelen en verdere richtlijnen van het RIVM te kunnen waarborgen. Dit doen wij in samenwerking met de gemeente Voorst en Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland. Er zijn aanpassingen gemaakt op de locatie om veilig gebruik te kunnen maken van onze activiteiten. Onze instructeurs zullen je hierover uitleg geven waar nodig.

De hele Kerstvakantie geopend

Je kunt gedurende de hele Kerstvakantie op Bussloo terecht. Met Oud en Nieuw zijn we alleen eventjes gesloten. Check onze openingstijden op de contactpagina. Wanneer je voor deze actie boekt, is je uitrijkaartje inbegrepen.