Deze Kerst wordt fun!

Kerstvakantie: beide Kerstdagen geopend

We kunnen haast niet wachten! De kerstvakantie is gelukkig bijna daar. Ook dit jaar zijn we alle dagen in de kerstvakantie ( 23 december t/m 7 januari) geopend vanaf 10.00 uur. Alleen op 31 december en 1 januari houden we deuren gesloten om zelf met onze vrienden en familie te genieten.

Maar genieten met jullie willen we zeker ook! Daarom zijn we dit jaar ook weer tijdens de kerstdagen geopend. Heb je dus zin in een beetje actie tijdens de Kerst? Kom gezellig langs met de fam! Een lekkere tip voor dit jaar is om de Luxe Kerstlunch bij je activiteit bij te boeken.

Luxe Kerstlunch

Van 23 t/m 27 december (yes, wij doen gewoon aan 3e kerstdag!) is het mogelijk om van onze Luxe Kerstlunch te genieten voorafgaand of aansluitend aan jullie activiteit. Een heerlijk en divers luncharrangement, speciaal samengesteld voor de feestdagen van de kerstvakantie.

Voor de Luxe Kerstlunch kun je reserveren via het contactformulier of door een e-mail te sturen.

kerstlunch

Meer dan 20 in- en outdoor activiteiten tijdens de kerstvakantie

Een beetje actie tijdens de kerstdagen, klinkt goed toch? En als je dat ook nog eens kunt combineren met een ontspannen omgeving én heel veel gezelligheid, dan ben je bij Multi Fun Bussloo aan het juiste adres!

We hebben meer dan 20 in- en outdoor activiteiten beschikbaar tijdens de kerstvakantie en ze zijn allemaal even leuk!

Glowgolf Het Wilde Westen is één van onze tips voor deze kerstvakantie. Een Wild West wereld met glowgolf banen vol uitdagingen. De special effects en unieke hindernissen (er is zelfs een waterval met echt water!) maken de glowgolf ervaring extra leuk. Leuk met je date of met de familie!

Kerst Glowgolf

Of ontsnap uit één van onze Escape Rooms. Escape Room The Jungle is bijzonder geschikt voor een spel met het gezin. Jullie gaan op pad als echte avonturiers door een jungle van blad, beesten en puzzels. Tip: Kijk tijdens de kerstdagen eerst een avontuurlijke film en speel daarna The Jungle. Dan wordt de Escape Room nog leuker!

Ook buiten is er genoeg te doen. De prachtige 27 holes Pitch&Putt baan is ook in de winter heerlijk om te spelen. Je kunt kiezen voor 9, 18 of 27 holes. En hole 28, ons verwarmde terras of de pub binnen is ook echt een aanrader voor tussendoor of na jullie activiteit.

Schijnt het winterse zonnetje? Dan is Minigolf USA ook een echte topper! Wij beloven je, het voelt haast alsof je op vakantie bent, wanneer je het uitzicht ziet. De banen zijn uniek en uitdagend. Leuk voor jong en oud!

Reserveren

Het is aan te raden om voor activiteiten tijdens de kerstdagen te reserveren. Lukt het je niet om 24 uur van te voren te reserveren? Bel ons dan gerust even. We denken graag met je mee.

Voor activiteiten in combinatie met onze Luxe Kerstlunch dient gereserveerd te worden via het contactformulier op deze website of via e-mail. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je aanvraag te behandelen.