KEUKEN COLLEGA GEZOCHT!

Er is plaats voor een extra collega! De werkzaamheden zijn simpel, maar het is nooit saai: mise-en-place maken, frituurwerkzaamheden, buffetten voorbereiden, BBQ’s klaarzetten, kortom heel divers werk! Ervaring is niet vereist. Ons motto is: Kun je iets niet, dan leren we je het graag!

Vind jij of lijkt het jou leuk om in de keuken te werken? Neem contact op!

Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de gerechten en buffetten uitgeserveerd worden. Een afwisselende baan dus, bij een superleuk bedrijf!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo bestaat al ruim 15 jaar. Ooit gestart met alleen een Pitch&Putt baan; Tegenwoordig bieden wij meer dan 25 verschillende in- en outdoor activiteiten zoals Glowgolf, Escape Rooms, Minigolf en Lasergame. Hierdoor kunnen wij groepen het hele jaar een leuk uitje bieden! We ontvangen zeer veel groepen die één of meerderde activiteiten spelen en dat combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch, Buffet of een BBQ. Daarnaast ontvangen wij zeer veel ‘losse’ gasten op ons terras.

Wat verwachten we van je?

Jij:

  • bent bereid om ook ’s avonds te werken (af en toe voor feesten; de keuken sluit normaal al in de vroege avonduurtjes);
  • hebt een gedreven, energieke en enthousiaste werkhouding;
  • bent behulpzaam en nauwkeurig.
  • bent een gezellige collega, want we houden van hard werken i.c.m. gezelligheid.

Jouw functie in de keuken is afwisselend, uitdagend en je werkt met leuke collega’s, die je te allen tijde ondersteunen. Zoals eerder gezegd: Kun je iets (nog) niet? Dan leren we je het graag!

Wat bieden we?

Wij:

  • verwachten veel van je dus belonen we jou ook met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
  • geven jou veel verantwoordelijkheid en laten je graag meedenken;
  • bieden je een baan met werktijden in goed overleg.
  • Geven je vriendenkorting en je mag met je gezin gratis genieten van bijna alle activiteiten die wij aanbieden.

Stel je voor, uitzicht over het meer van Bussloo vanaf je werkplek. Op warme dagen even tussendoor of na het werk een verfrissende duik! Klinkt heerlijk toch?

Kun jij je vinden in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie en CV op en wie weet word jij straks onze keukentopper!

Meer informatie en solliciteren

Kijk vooral eens rond op deze website voor meer info over ons bedrijf! Wil je graag solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in en upload jouw cv of stuur je sollicitatie naar nathalie@multifunbussloo.nl.

Vragen?

Vragen over deze vacature? Neem dan via onderstaande button contact met ons op. We staan je graag te woord!