Pitch&Putt
Het golfspel voor iedereen!

Pitch&Putt is een geweldige activiteit, omdat het niet alleen erg gezellig, maar ook laagdrempelig is. Zowel de sportievelingen als de grappenmakers komen aan hun trekken. Iedereen vindt Pitch&Putt leuk! Je speelt 9 of 18 holes en probeert in zo min mogelijk slagen op onze zeer uitdagende baan een zo laag mogelijke score neer te zetten.

De beste par-3 golfbaan van Nederland!

Pitch&Putt Bussloo was volgens de Golfers’ Choice Awards 2016 van Leadingcourses de beste par-3 golfbaan van Nederland. Wij hebben 27 verschillende holes met waterpartijen, heuvels, bomen, struiken en schuine greens. Het parcours loopt door de bossen van Bussloo. Op Bussloo is drie keer de Dutch Open gehouden en nog vele andere toernooien. Ook komen veel golfers uit alle hoeken van het land hun korte spel bij ons oefenen.

Zeer geschikt als bedrijfsuitje of familie-uitje

Wij kunnen bedrijfsgroepen tot wel ca. 150 personen makkelijk laten spelen. Pitch&Putt is zeer geschikt om in groepsverband te spelen omdat iedereen na een korte uitleg mag en kan spelen. Sommige spelers pakken deze sport snel op en slaan de ballen makkelijk over het water en andere spelers kunnen perfect putten. Bij het spelen ben je gezellig met je eigen groepje bezig, maar daarnaast heb je ook constant contact met groepjes in de buurt en ziet hun successen en blunders. Jullie zijn heerlijk aan het spelen in een schitterende natuur. De spelvorm (best ball) zorgt ervoor dat het een spannende strijd wordt.

Combineer Pitch&Putt met een arrangement

Groepen kunnen kiezen uit 9 of 18 holes. Het prijsverschil is minimaal, maar met 9 holes zijn jullie ongeveer 1,5 uur bezig en met 18 holes een uur langer. Het meest gekozen arrangement is ontvangst met koffie/thee en appelgebak met slagroom, daarna 18 holes Pitch & Putt en ten slotte een Satébuffet inclusief drankarrangement. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ook is het mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Wij helpen graag mee om een leuk programma voor jullie samen te stellen!

Combineer Pitch&Putt met een arrangement

Met inmiddels meer dan 20 in- en ourdoor activiteiten kun je bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo een complete, actieve en gezellig dag uit samenstellen. Combineer Pitch&Putt met bijvoorbeeld Lasergame, Escape Rooms of een E-Tour op E-Choppers of Elektrische Steps.

Lidmaatschap

Pitch&Putt wordt ook als hobby/sport beoefend. Wij hebben ruim 200 leden. We organiseren veel leuke toernooien en bovendien hebben is er een clubavond. Op woensdagochtend is er altijd de gezellige husselochtend.  Speel een jaar lang voor slechts € 250,- per persoon! Dat is nog geen 20 euro per maand!

Meer informatie

Aantal personen

Minimaal: 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Prijzen (per persoon)

 • 9 holes (duur: 1,5 uur): € 17,50
 • 18 holes (duur 2,5 uur): € 20,00
 • 27 holes (duur 3,5 uur): € 22,50
 • Dagkaart: € 30,00
 • 10x Kaart: € 150,00
 • Lidmaatschap vanaf: € 250,- per jaar*

KINDERPRIJZEN

Voor kinderen vanaf 5 jaar tot 12 jaar gaat € 5,00 van de genoemde prijzen af.

Early Birds!

Speel op zaterdag, zondag en feestdagen tussen 10.00 uur en 13.00 uur voor slechts € 15,00 per persoon!

Voorwaarden:

 • Reserveren via info@ppgolf.nl o.v.v. Early Birds is verplicht
 • Geef in je e-mail aan of je ervaring hebt met Pitch&Putt
 • Je dient uiterlijk een dag van tevoren te reserveren
 • Ervaren spelers kunnen starten wanneer ze willen
 • Onervaren spelers reserveren om 10.00 of 10.30 uur.
 • Je dient uiterlijk 13.00 uur terug te zijn in ons clubgebouw

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons

Escape Room Centrum Zutphen

Echte high-tech Escape Rooms!

Escape Room Centrum Zutphen ligt op 10 kilometer vanaf Zutphen, in de Stedendriehoek Zutphen, Deventer, Apeldoorn, ligt het Escape Room Centrum Zutphen. Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo, gelegen aan het prachtig meer van Bussloo, opende hier in 2019 drie unieke Escape Rooms!

Escape Room centrum Zutphen heeft drie Escape Rooms: Revenge of the General, The Jungle en De Bom

Escape Rooms voorzien van vele Special Effects!

Door de vele Special Effects zijn de Escape Rooms uniek in hun soort. High-tech technieken uit diverse landen in Europa en deels zelf ontwikkeld zorgen voor een unieke beleving. Uniek is ook dat gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar deze kamers kunnen spelen, doordat de moeilijkheidsgraad is aan te passen.

Escape Rooms spelen met 4 tot en met 18 personen!

Per Escape Room kunnen er maximaal 6 personen spelen. Met drie kamers kunnen wij een groep van maximaal 18 personen tegelijk laten spelen.

Grotere groepen ook geen probleem!

Voor een groepsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag voor meer dan 18 personen ben je bij ons multi-activiteitencentrum ook aan het juiste adres. Wij maken  graag een programma op maat voor jullie, waarin wij de Escape Rooms combineren met één van onze vele andere leuke activiteiten! Wat denk je bijvoorbeeld van: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal en Glowgolf Het Wilde Westen En sluit de dag af met een heerlijk Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman te Twello.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw perfecte groepsuitje!

Aantal personen

4 – 18 personen

Duur

Vanaf: 1 uur

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Dit zeggen onze gasten over ons