Vanaf de green van Bussloo

Met een club van meer dan 200 leden is het altijd gezellig op Bussloo. Regelmatig zijn er clubmomenten en leuke competities. Onze leden maken de club tot één groot tof team. Je speelt het hele jaar door Pitch&Putt wanneer je maar wilt. Onze leden vertellen je graag hun ervaringen!

Berrie Berends

Cappuccino met twee suiker, dat is Berrie. Hét drankje waarmee hij elke ronde Pitch&Putt start. Al zo lang als de Pitch&Putt baan op Bussloo bestaat, speelt Berrie bij ons. Ruim zestien jaar! Hij is een keer wezen spelen in Lemele met zijn familie en de sport beviel goed. Daar is hij toentertijd lid geworden, maar toen Pitch&Putt Bussloo werd geopend is hij zonder twijfel meteen overgestapt. Nu met alle jaren ervaring speelt hij met een handicap van -2 en heeft hij een personal record van 45. Berrie wint regelmatig clubwedstrijden en is in 2021 2e geworden met het NK. Als we Berrie vragen naar zijn favoriete hole komt hier hole 27 naar voren. “Omdat deze gedurende de jaren heel erg moeilijk is geworden.” Vertelt Berrie. Net zoals vele leden drinkt Berrie na zijn speelrondes graag nog een drankje met andere leden vanwege de gezelligheid.

Bert Herms

“Onze” Bert speelt nu al zo’n zeven jaar Pitch&Putt. Hij speelt met een handicap van 3,9 en heeft een persoonlijk record van 49. Vroeger deed hij aan wielrennen, maar hij wilde iets anders dus ging hij op zoek naar een nieuwe sport. Zo is hij Pitch&Putt gaan spelen en uiteindelijk lid geworden. De meest favoriete hole van Bert  is hole 7 vanwege de lange afstand. ‘Ik krijg de bal nooit in één keer op de green’. Het blijft een leuke, uitdagende hole dus.’ Aldus Bert. Afsluiten doet hij dikwijls in het clubhuis onder het genot van een pilsje en de gemoedelijke sfeer door onder andere de gezellige andere leden en werknemers.

Mart Dijkslag

Mart Dijkslag, “Martie” zoals hij op de club genoemd wordt, is één van onze vele trouwe leden. Hij speelt nu al ruim zeven jaar wekelijks Pitch&Putt en heeft een handicap van 2,1. Vanwege de leuke sport is hij lid geworden van onze club op Bussloo. ‘We speelden ooit een keer Moonlightgolf. Toen dacht ik, dit moeten we een keer overdag proberen en toen ben ik dit blijven doen.’  Vertelt Mart. Wat hij naast de sport het leukste vindt, is de gezelligheid. Zijn favoriete hole is hole 18, omdat het een zeer leuke en uitdagende hole is. Hij is trots op zijn persoonlijke record van 49. Als afsluiter drinkt Mart na een potje Pitch&Putt vaak nog even gezellig een biertje met de andere leden. Gezelligheid en beweging in de perfecte combi!

Prijzen leden

€ 250,00 per jaar

Alle abonnementen zijn exclusief parkeerpas. Deze kun je bij ons kopen of (extra voordelig in de voorverkoop) via de website van Leisurelands.