Minigolf

Minigolf met unieke ligging!

De mooiste, spannendste Minigolf van Nederland is op Bussloo. Het uitzicht kilometers over Bussloo krijg je er gratis bij.

minigolf

Gezinsuitje

Voor gezinnen die een leuke activiteit op de Veluwe willen, je bent klaar en hebt ons gevonden. Een unieke puntentelling en een zeer uitdagende baan. Niet een kwartiertje 18 holes lopen, anderhalf uur gezellige strijd.

minigolf

Familiefeestje

De Minigolf is ook perfect voor de familiedag. Eerst gezellig kletsen op ons Misset top 100 terras dan de spannende strijd en afsluiten met onze heerlijke saté! De kinderen hebben een onvergetelijke dag door onze ligging aan het meer, voetballen op de ligweide en onze geweldige airtrompoline.

 

minigolf

Reserveren

In de weekenden en vakanties moet je echt reserveren. De populariteit van onze Minigolf is niet meer het best bewaarde geheim tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Eigenlijk komen enthousiaste midgetgolfers vanaf de hele Veluwe, Amersfoort, Twente, De Achterhoek, Zwolle en Arnhem naar Multifun Bussloo! Onze minigolf baan is namelijk aangesloten bij de Nederlandse minigolfbond.

minigolf

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

1,5 uur
inclusief instructie en materiaal

Prijzen

Kinderen 5 t/m 11 jaar: € 10
Vanaf 12 jaar: € 12,50

Dit zeggen onze gasten over ons