Vind jij de moordenaar van Bussloo?

Spannend spel

Moorddiner is het spannendste dinerspel! Lekker crimineel! Tijdens het moorddiner met jouw collega’s, familie of vrienden gaan jullie op zoek naar de dader van een geheimzinnige moord. Jullie dineren op onze idyllische locatie vlak naast het meer van Bussloo. Perfect voor een crimineel goed en oh zo spannend sfeertje!

Gauw van start

As we speak zijn we nog hard bezig met de voorbereidingen op onze locatie om het Moorddiner vorm te geven. Naar verwachting gaat dit geweldige uitje gauw van start! Wil je alvast een offerte aanvragen of meer informatie? Neem gerust contact op!

Verschillende activiteiten op één locatie

Tijdens het wachten op de lancering van het Moorddiner op Bussloo kun je bij ons genieten van meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Zoals Pitch&Putt, of Lasergame: The Next Generation! Golfen kan bij ons ook in de vorm van Minigolf USA of Voetgolf. Daarnaast geniet je van bijvoorbeeld Levend Tafelvoetbal en Voetpool. Of maak een mooie tour met de Elektrische Steps of E-Choppers! Wist je dat je bij ons op Bussloo kunt ontsnappen uit maar liefst drie Escape Rooms? Dit betekent dat je ook met grotere groepen tegelijk kunt spelen! Ook leuk: Glowgolf Het wilde Westen!

Glowgolf Het Wilde Westen

Onze locatie op Bussloo ligt nabij de A1 tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Je bent van harte welkom bij Multi Fun Bussloo!

We denken graag met je mee

Bijna alles kan! We denken graag met je mee om voor jou en je groep het perfecte programma samen te stellen voor een passend budget. We bieden diverse Combideals. Sluit de dag bijvoorbeeld af met een heerlijk Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman te Twello. Of natuurlijk in de toekomst, het Moorddiner. Je bent van harte welkom om je wensen eens te komen bespreken!

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons