Nieuw: De (City) Escape Game!

De Escape Game, nieuw bij Pitch&Putt Bussloo

Eerder dit jaar opende Pitch&Putt Bussloo haar eerste twee totaal vernieuwende en spectaculaire Escape Rooms. In maart is daar de derde Escape Room “De Bom” nog daarbij gekomen en alsof dit nog niet genoeg is breidt Pitch&Putt nog verder uit! Nu biedt zij de sensationele nieuwe activiteiten: De Escape Game en de City Escape Game!

In lijn met de Escape Rooms introduceert Pitch&Putt De Escape Game en de City Escape Game! Een uitdagende, hilarische outdoor variant op de bekende Escape Rooms, die vraagt om een sterk staaltje teamwork en daarmee uitermate geschikt is voor grote groepen. Hiermee past deze activiteit helemaal in de visie om nog verder uit te groeien tot hét in- en outdoor activiteitencentrum van de regio voor groepsuitjes, familiefeesten, bedrijfsuitjes, teamuitjes en kinderfeestjes.

Zowel de Escape Game als de City Escape Game zijn 100% interactieve outdoor activiteiten, waarbij teams van 6 tot 8 personen de onderlinge strijd tegen elkaar aangaan, met als doel zoveel mogelijk buit te bemachtigen. Elk team gaat gewapend met een tablet en een koffer vol hulp attributen op zoek naar onder ander virtuele kluizen, puzzels die opgelost moeten worden en codes die gekraakt moeten worden. De City Escape Game is beschikbaar in Apeldoorn, Deventer en Zutphen en bevat opdrachten die specifiek zijn voor de betreffende plaats!

Pitch&Putt Bussloo werkt hierin samen met een aantal gerenommeerde horecabedrijven: Landgoed Hofstede de Middelburg en Beachbar Brodazz Beach (Voorst/Bussloo), Het Stadscafé (Apeldoorn), St. Tropez Gastrolounge (Deventer), Boode (Bathmen), Stadbrouwerij Cambrinus (Zutphen), De Leeren Lampe (Raalte). Vanuit deze locaties wordt de Escape Game gestart en kan er voor of na de het spelen van de Game aan alle horecawensen worden voldaan.

De Escape Rooms “The Jungle” en “The Revenge of the General zijn met alle special effects nu al een groot succes! Deze Escape Rooms kunnen qua moeilijkheid worden aangepast voor gezinnen en zelfs specifiek voor kinderfeestjes voor kinderen vanaf 10 jaar.

Nog dit jaar zal Pitch&Putt Bussloo verder uitbreiden met nog eens vijf Escape Rooms en meerdere Escape Game plaatsen in de regio, zoals Arnhem en Zwolle. Om als multi-activiteitencentrum de gastvrijheid, service en kwaliteit zowel in de zomer als winter te kunnen garanderen, is het medewerkersteam van Pitch&Putt inmiddels verdubbeld!