Nieuw: Onbeperkt pizza!

Kinderfeest met onbeperkt pizza!

Kinderfeest wordt nog meer feest met onbeperkt pizza! Dream come true! Het bestaande smulpakket is per vandaag uitgebreid met een nieuwe keuze. Naast onbeperkt patat met een snack en diverse sauzen, kan er nu ook gekozen worden voor onbeperkt pizza tijdens alle kinderfeestjes!

Smulpakket

Alle kinderfeestjes worden aangeboden inclusief heerlijk smulpakket. De perfecte combi met één van onze actieve en gezellige kinderfeestjes! Het smulpakket bestaat uit onbeperkt pizza of patat met een snack. Ook krijgen kids tijdens hun kinderfeest onbeperkt ranja wanneer het kinderfeest inclusief smulpakket geboekt is. Zo maak je van jouw kinderfeest het lekkerste kinderfeest ooit!

In- en outdoor activiteiten

Centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen aan het mooie meer van Bussloo je kinderfeest vieren, wat wil je nog meer? Er is ruime keuze tussen verschillende in- en outdoor activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor één van onze spannende Escape Rooms, of ga de strijd aan in teams bij Lasergame: The Next Generation! Of kom gezellig langs voor een potje Pitch&Putt met je vrienden. Ook helemaal te gek: Minigolf USA op de mooiste midgetgolf.. eh minigolfbaan van Nederland aan het prachtige meer van Bussloo!

Kortom, de keuze is reuze en er is voor ieder wat wils! Wil je meer info? We helpen je graag mee om de juiste keuze voor het perfecte kinderfeest te maken. Stuur ons gerust een berichtje via de chat of via het contactformulier. We denken graag met je mee!