Open dag

Nieuw: Minigolf Club Bussloo

In de hele wereld populair, maar Nederland blijft wat achter. Daar brengen Sietse van Zandvoort en Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo verandering in. Ze slaan de clubs ineen en gaan voor een bruisende minigolf vereniging op Bussloo. Op Bussloo ligt immers de mooiste Minigolfbaan van Nederland volgens initiatiefnemer Sietse. Tienduizenden liefhebbers van Minigolf, vaak door de professionele spelers Adventure Golf genoemd, ontvangen ze ieder jaar op de prachtige locatie. Het enige wat nog mist is een echte Minigolf vereniging. En die komt er vanaf mei aanstaande!

Open dag 18 april 2021

Op zondag 18 april van 10.00 tot 13.00 uur is iedere geïnteresseerde welkom voor de open dag van Minigolf Club Bussloo. Er kan kennis gemaakt worden met de club, het parcours en natuurlijk kan er gespeeld worden. Er zullen leden van de Nederlandse Minigolf Bond aanwezig zijn om spelregels uit te leggen en vragen te beantwoorden. Vanaf mei zal de vereniging officieel starten. Vanaf dan is elke maandagavond clubavond.

Aanmelden open dag

Wil je meer info of je aanmelden voor de open dag op 18 april? Stuur dan een e-mail naar Minigolf Club Bussloo begeleider Sietse.