Gelblaster Outdoor

Gelblaster, uniek in de omgeving!

Nieuw en uniek in de omgeving en boordevol actie en strijd, dat is Gelblaster! Net even anders dan Lasergame of Paintball, maar zeker net zo kicken! Gelblaster Outdoor is Paintball 2.0 en heel belangrijk voor sommigen: een keiharde partij tussen teams, maar zonder blauwe plekken. Laat je meevoeren tijdens een gigantische veldslag in de wildernis van Bussloo met Gelblaster!

Diverse spelvarianten

Gelblaster is een perfect alternatief voor diegenen die Paintball net iets té vinden. Onze instructeur zal jullie begeleiden tijdens diverse spelvarianten. Jullie spelen dus niet de hele tijd hetzelfde spel en zo blijft het extra spannend.

Bij het aanleggen van het speelveld is er goed nagedacht over de dynamiek. Of je nou meer een sniper bent of juist heel bewegelijk, iedereen vindt zijn plek in het veld. Op het terrein vind je natuurlijke schuilplaatsen, verrassende objecten en loopgraven. Je leest het, het wordt een zinderende strijd, want Gelblaster Outdoor is mega spectaculair!

Wil je liever indoor Gelblaster spelen? Ook hier zijn mogelijkheden voor. Gelblaster Indoor vindt plaats in een ondergrondse ruimte op Bussloo vol met special effects, zoals bewegende objecten en licht- en geluids effecten.

Tijdens beide varianten van Gelblaster hoef je je geen zorgen te maken over je munitievoorraad. Je betaald geen extra kosten voor het aanvullen van de gelballen tijdens jullie activiteit.

Gelblaster is perfect voor een teamuitje of familiedag

Doordat veel spelelementen aanpasbaar zijn per groep is het dus écht voor bijna iedereen leuk om te spelen. Gelblaster is onze tip voor een origineel en actief teamuitje of bijvoorbeeld als activiteit tijdens een familiedag. Het wordt een toptijd op Bussloo!

Tijdens een uitje is er uiteraard ook tijd voor een borrel, hapje of drankje. Kijk ook eens tussen onze Combideals voor leuke tips!

Starten met koffie en appelgebak en even lekker bijkletsen is een goede optie. Of afsluiten met een heerlijke BBQ de Luxe met vlees van Gildeslagerij Buurman uit Twello, ook een heerlijke tip. Er is veel mogelijk en we denken graag met je mee. Heb vragen of wil je overleggen over het voor jullie perfecte uitje? Neem gerust contact op.

Kledingadvies Gelblaster

Bij deze activiteit vol met actie geven we je graag extra kledingadvies om de beleving zo tof mogelijk te maken. Lees dit advies goed door voordat je reserveert. Tijdens het reserveren van deze activiteit krijg je de optie om een beschermende bivakmuts aan te schaffen.

Gelblaster Indoor

Het speelveld buiten is volop in ontwikkeling. Iedereen is nu welkom voor de indoor variant van Gelblaster. Anders dan buiten, maar zeker net zo spectaculair!

Aantal personen

Minimaal 8 personen

Duur

Ca.1 uur

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd is 10 jaar

Kinderen t/m 11 jaar: € 20,00
Vanaf 12 jaar: € 25,00

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons