Paasbrunch i.c.m. activiteit

Heerlijk brunchen met Pasen

Heerlijk! Het kan weer! Genieten op het terras of in één van onze heerlijke horecaruimtes binnen met Pasen. Dit jaar serveren we een heerlijke Paasbrunch met natuurlijk de onmisbare paasstol, huisgemaakte soep, diverse lekkere broodjes, verse eitjes en een chocolade verrassing. Deze Paasbrunch is dé perfecte aanvulling van jullie Paasuitje dit jaar.

Meer dan 20 activiteiten!

Zoeken naar eitjes gebeurt sowieso elk jaar met Pasen, maar daar stopt ook je zoektocht naar leuke dingen voor ons. Want de rest hebben we al voor je gevonden! Een kleine greep uit onze meer dan 20 in- en outdoor activiteiten die wij als echte aanraders voor Pasen zien:

Eerst een pot Pitch&Put en daarna lekker aan de Paasbrunch of juist starten door lekker onder de Paasbrunch bij te praten met de fam en daarna elkaar uit te dagen op de Minigolf baan. Welke volgorde e/o activiteit je ook kiest. Jullie zullen terugkijken op een heerlijk dagje uit.

Reserveren

Het is aan te raden om te reserveren als je ons tijdens de Paasdagen wilt bezoeken. Dit kan gemakkelijk via deze pagina.