Paasuitje op Bussloo

Het leukste uitje voor rond Pasen

Een heerlijk en actief Paasuitje organiseer je gemakkelijk bij Multi Fun Bussloo. Gegarandeerd het leukste dagje uit rond Pasen! We bieden meer dan 20 in- en outdoor activiteiten en het hele weekend (ook op Goede Vrijdag) een heerlijke Paasbrunch.

Multi Fun ligt pal aan het meer van Bussloo. Midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Dichtbij de snelweg, maar toch midden in de natuur. Ook vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort of Twente ben je er zo!

Gezellige activiteiten

Onze activiteiten zijn voor iedereen leuk. Of het nou een gezellige pot Minigolf USA is of bijvoorbeeld Glowgolf het Wilde Westen, het wordt sowieso fun! Onze klassieker Pitch&Putt is ook een aanrader. De greens liggen er weer mooi bij en zullen jullie een heerlijke uitdaging bieden. Het mooie is dat iedereen Pitch&Putt mag en kan spelen. Ook kinderen pakken het zo op!

Daarvoor of daarna aanschuiven voor de heerlijk verzorgde Paasbrunch en jullie programma is compleet.

Paasbrunch

Tijdens de Paasbrunch geniet je van tomatensoep, diverse luxe broodjes belegd met carpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en gezond. Een chocolade paashaas en een gekookt eitje kunnen natuurlijk niet ontbreken. Ook wordt een altijd heerlijk broodje kroket geserveerd. Melk & jus d’orange zitten bij de Paasbrunch in.

Reserveren

Het is aan te raden om te reserveren als je ons tijdens de Paasdagen wilt bezoeken voor een Paasuitje. De Paasbrunch dient gereserveerd te worden.