Lasergame op locatie

Paintballen pijnlijk!?

Op zoek naar een Piantball alternatief lasergame! Paintballen is soms pijnlijk. Maar deze outdoor-activiteit is wel supercool om te spelen! Alleen die blauwe plekken… Daarom brengen wij jou hét paintball alternatief: Lasergame: The Next Generation en Outdoor Lasergame! Paintball alternatief gezocht? Probeer Lasergame!

Centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen, vind je onze locatie genaamd Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Vanuit deze locatie bieden wij meer dan 20!! in- en outdooractiviteiten aan, waaronder hét alternatief voor paintball: Lasergame: The Next Generation en ook Outdoor Lasergame.

Outdoor Lasergame op jouw unieke locatie!

Bij Paintballen denk je al gauw aan een speciaal aangelegd parcours of een bosrijke omgeving. Dit zijn ook prima locaties om Outdoor Lasergame te spelen.Lasergame is dus het perfecte alternatief voor paintball. Een bosrijke omgeving is leuk, echter daar houden de mogelijkheden niet op. Of je nou kiest voor het bos, het strand, een gymzaal, een kantoorruimte, het is allemaal mogelijk! Jij kiest de locatie en wij zorgen voor de lasergame uitrusting! uiteraard krijg je er een instructeur bijgeleverd ; )

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

paintball alternatief

Aantal personen

Minimaal: 20 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Outdoor Lasergame

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die u zelf kiest.

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons

Escape Room Centrum Zutphen

Echte high-tech Escape Rooms!

Escape Room Centrum Zutphen ligt op 10 kilometer vanaf Zutphen, in de Stedendriehoek Zutphen, Deventer, Apeldoorn, ligt het Escape Room Centrum Zutphen. Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo, gelegen aan het prachtig meer van Bussloo, opende hier in 2019 drie unieke Escape Rooms!

Escape Room centrum Zutphen heeft drie Escape Rooms: Revenge of the General, The Jungle en De Bom

Escape Rooms voorzien van vele Special Effects!

Door de vele Special Effects zijn de Escape Rooms uniek in hun soort. High-tech technieken uit diverse landen in Europa en deels zelf ontwikkeld zorgen voor een unieke beleving. Uniek is ook dat gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar deze kamers kunnen spelen, doordat de moeilijkheidsgraad is aan te passen.

Escape Rooms spelen met 4 tot en met 18 personen!

Per Escape Room kunnen er maximaal 6 personen spelen. Met drie kamers kunnen wij een groep van maximaal 18 personen tegelijk laten spelen.

Grotere groepen ook geen probleem!

Voor een groepsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag voor meer dan 18 personen ben je bij ons multi-activiteitencentrum ook aan het juiste adres. Wij maken  graag een programma op maat voor jullie, waarin wij de Escape Rooms combineren met één van onze vele andere leuke activiteiten! Wat denk je bijvoorbeeld van: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal en Glowgolf Het Wilde Westen En sluit de dag af met een heerlijk Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman te Twello.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw perfecte groepsuitje!

Aantal personen

4 – 18 personen

Duur

Vanaf: 1 uur

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Dit zeggen onze gasten over ons