Recreatie entertainer en horecatopper gezocht!

Functieomschrijving

Gratis uitjes en gezellig geld verdienen!

Hey, jij daar! We beginnen maar vast met het slechte nieuws. Yes, het is voor sommigen ietsje verder rijden. Het goede nieuws? Je werkt op het strand van Bussloo in een supergezellig team (en dat zeggen we niet alleen omdat we op zoek zijn naar collega’s), we betalen ruim boven CAO en je mag met je gezin van bijna alle activiteiten gratis genieten. Kom je met vrienden? Dan ontvangen zij 50% korting op bijna alle activiteiten. Do we’ve got your attention? Mooi.

Dan vraag je je nu vast af welke skills je nodig hebt om bij ons in dienst te mogen treden. Een lach en volop motivatie is prio. Daarnaast hebben wij het motto: Kun je iets niet, leren we het je graag!

Omdat we meer dan 20 verschillende in- en outdoor activiteiten bieden voor een hele brede doelgroep (denk aan gezinsuitjes, teamuitjes, kinderfeestjes en familiedagen) én ook nog eens beschikken over twee horecaruimtes en drie terrassen, is er altijd wel iets te doen.

Het werk is divers. Het ene moment serveer je biertjes uit op ons terras en het andere moment verzorg je de spelinstructies voor onze activiteiten. Ook in de keuken kun je een helpende hand bieden. Samen zoeken we naar de juiste werkplek(ken) voor jou. Omdat onze gasten ons bezoeken met de intentie van een leuk dagje uit, is het eigenlijk altijd gezellig op Bussloo!

Serieus, leuker kunnen we werken niet maken toch? Hieronder nog even wat over ons. Check voor je solliciteert ook even onze website om een goed beeld te krijgen.

Multi Fun Bussloo bestaat dit jaar 17 jaar. Ooit gestart met alleen een Pitch&Putt baan; Tegenwoordig bieden wij meer dan 20 verschillende activiteiten, waaronder spectaculaire binnen-activiteiten zoals Lasergame, Escape Rooms en Glowgolf. Hierdoor kunnen wij groepen het hele jaar een leuk uitje bieden. We ontvangen zeer veel groepen die één of meerderde activiteiten spelen en dat combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch, Buffet of een BBQ. Daarnaast ontvangen wij ook spontane bezoeken op ons terras. Resultaten zijn belangrijk, maar tevreden gasten, dat is ons hoofddoel. Een plek waar iedere gast en werknemer zich welkom voelt en terugkeert!

Voorwaarden

Lijkt het je leuk om eens een bakkie te komen doen en te bekijken of werken bij ons iets voor jou is? Twijfel niet en stuur een bericht. Een cv vinden we altijd fijn om te ontvangen.

Zowel parttimers als fulltimers zijn bij ons welkom om te solliciteren.

Zouden we bijna de aanvullende details vergeten… Toch handig om even mee te nemen:

 • Fooi wordt verdeeld en is voor het hele team, dus ook voor jou.
 • Je krijgt korting wanneer je iets te eten bestelt. Tijdens werk en ook erbuiten.
 • Pensioenopbouw is ook geregeld.

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds, Vaste baan, Tijdelijk

Rooster:

 • Avondwerk
 • Dagdienst
 • Flexibel werkrooster
 • Weekendbeschikbaarheid
 • Werken op feestdagen

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Flexibele werkuren
 • Lunchkorting
 • Pensioen
 • Personeelskorting

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Fooi
 • Vakantiegeld

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan, Tijdelijk

Meer informatie en solliciteren

Kijk vooral eens rond op deze website voor meer info over ons bedrijf! Wil je graag solliciteren? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur je sollicitatie naar nathalie@multifunbussloo.nl

Vragen?

Vragen over deze vacature? Neem dan via onderstaande button contact met ons op. We staan je graag te woord!