Escape Room Deventer combideal

Escape Room Deventer combideal

Escape Room Deventer combideal heeft diverse deals om jullie  C Escape Room uitje helemaal af te maken. Een Luxe Lunch, Satébuffet of BBQ met heerlijk vlees van  Gildeslager Buurman te Twello. Er is heel veel mogelijk! Wij maken jullie dag graag culinair compleet!

Escape Room Deventer Combideal

Escape Room Deventer ligt in de Stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn, aan het mooie meer Bussloo. Op slechts 10 kilometer vanaf Deventer!

 

Escape Room Deventer combideal

De Escape Room Deventer Combideal hebben spectaculaire thema’s en zijn stuk voor stuk een serieuze uitdaging: Revenge of the General, The Jungle en De Bom

Escape Room Deventer Combideal met 4 tot 18 personen!

Wil je in Escape Room Deventer Combideal spelen met een grote groep? Met de drie Escape Rooms kunnen er bij ons Multi Fun Bussloo 4 t/m 18 personen tegelijk spelen. Is jullie groep groter? Escape Room Deventer Combideal met andere activiteiten.

Onze arrangementen zijn zeer geschikt voor groepen!

Met een combinatie van onze activiteiten en een van onze arrangementen maak je een compleet dagje uit van jullie bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander groepsuitje. Wij bieden meer dan 20 in- en outdoor activiteiten aan, zoals: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf en Levend Tafelvoetbal. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen! Of huur een E-Chopper of Elektrische Step met jullie groep. Hierbij is ons motto: Jullie ontzorgen en laten genieten!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw groepsuitje!

Escape Rooms zeer goed beoordeeld!

Onze Escape Rooms spelen is gegarandeerd een groot succes! Velen gingen je al voor en de reacties zijn stuk voor stuk lovend! De nieuwste technieken, unieke Special Effects en een aanpasbare moeilijkheidsgraad maken het spelen tot een ware uitdaging.

Ook voor families met kinderen vanaf 10 jaar is het mogelijk om Escape Rooms nabij Deventer te spelen. Wij passen de moeilijkheidsgraad graag op jullie groep aan!

Aantal personen

4 – 18 personen

Duur

Vanaf: 1 uur

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Dit zeggen onze gasten over ons