Superstunt in de Zomervakantie!

Zomervakantiestunt

Dobbel mee voor korting tijdens deze Superstunt in de Zomervakantie

De Zomervakantie is hartstikke aan en wij zijn hartstikke open. Daarom deze Superstunt in de vakantie. Elke dag vanaf 10.00 uur staan we voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Maar er is meer….

Met de Zomervakantiestunt van 2023 maken we het zelfs nog leuker voor je. Want je mag dobbelen voor korting of zelfs in sommige gevallen (wij duimen alvast voor je) een gratis activiteit!

Wat je hiervoor moet doen? Kijk vooral even op de Zomervakantiestuntpagina voor de volledige uitleg én volg ons op Facebook of Instagram.

We zien je snel op Bussloo!

Meer dan 20 activiteiten aan het meer van Bussloo

Tijdens deze Superstunt in de zomervakantie kun je gebruik maken van een aantal activiteiten, waaronder Glowgolf en Minigolf. Maar ook
Pitch&Putt of de E-Tour zijn echte aanraders. Wist je dat we meer dan 20 in- en outdoor activiteiten aanbieden? En dat allemaal op onze prachtige locatie pal aan het meer van Bussloo! Vakantiegevoel gegarandeerd!

We zijn specialist in het verzorgen van groepsuitjes voor bedrijven en verenigingen, maar ook met je date of gezin ben je van harte welkom! Met meer dan 20 activiteiten is er voor ieder wat leuks te beleven.

Wil je advies over het voor jullie perfecte uitje? Neem gerust contact met ons op!