Voetgolf Deal

Blijf actief met Voetgolf

Dit jaar geen winterstop, maar corona dat voetballen moeilijker maakt. Daar hebben we een top oplossing voor! Met deze Voetgolf Deal blijf je actief en speel je deze winter Voetgolf op de mooiste baan van Nederland! Kom samen met je team, vrienden of familie een balletje trappen op Bussloo! Op vertoon van het lidmaatschap van jouw voetbalclub speel je zelfs met korting!

Speciaal voor alle jeugd (t/m 17 jaar) en hun introducees bieden wij:

1,5 uur Voetgolf maar €9,99 p/p!

Voetgolf is dé ideale activiteit voor iedereen die van voetbal en fun houdt! Voetgolfen doe je bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo op het mooiste gedeelte van de Pitch&Putt baan. De holes zijn extreem heuvelachtig en voorzien van waterpartijen, schuine greens en overal groen. Uitdaging alom!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo ligt centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen aan het mooie meer van Bussloo. Dé perfecte locatie voor een actief dagje uit!

Reserveren is makkelijk!

De Voetgolf Deal reserveren kan kan t/m 28 februari 2021 via info@ppgolf.nl o.v.v. Voetgolf Deal of telefonisch op 0571- 26 12 12.

Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen. Op vertoon van het lidmaatschap bij een Voetbalclub speel je 1,5 Voetgolf voor €9,99. Ook voor je introducees geldt de korting. Voetbalschoenen zijn niet toegestaan op de baan.

Heb je vragen over deze Voetgolf Deal? Dan mag je ons ook altijd even bellen!

De hele Voorjaarsvakantie geopend

We zijn gedurende de hele Voorjaarsvakantie elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Check onze openingstijden op de contactpagina.