Voetgolf in de sneeuw

Uniek en alleen dit weekend: Voetgolf in de sneeuw!

Onze prachtige locatie op Bussloo is zo wonderschoon wit geworden door het winterse weer! Dit willen we graag met jullie delen. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de opbouw van Voetgolf in de sneeuw! Een totaal unieke ervaring in Nederland én maar één weekend beschikbaar!

Onze banen zijn altijd al geweldig en uitdagend, maar de sneeuwval van deze week brengt extra hindernissen waar je gegarandeerd van geniet! Alle holes zijn goed speelbaar en werkelijk waar een magisch, wit en winters plaatje voor het oog. Om te vieren dat we dit weekend kunnen Voetgolfen in de sneeuw, hebben we een prachtig aanbod voor duo’s:

2x 9 holes Voetgolf inclusief warme chocolademelk met slagroom van het huis voor twee personen voor maar €30,-!

Je reserveert jullie unieke plekje voor Voetgolf in de sneeuw dit weekend door een e-mail te sturen naar info@ppgolf.nl o.v.v. Voetgolf in de sneeuw.

Na ontvangst en uitleg van onze instructeur gaan jullie voor de eerste ronde Voetgolf de baan op. Na 9 holes gespeeld te hebben ontvangen we jullie tussendoor bij het clubhuis voor een warme chocomelk met slagroom to go. Even lekker wandelend opwarmen en jullie kunnen door voor ronde twee. En dat is nog niet alles:

Laat na afloop van jullie spel de scorekaart met naam en e-mailadres achter bij de instructeur en jullie maken kans op een pot Voetgolf voor twee in de zomer! 

Maatregelen rondom COVID-19

Uiteraard doen wij er alles aan om de nodige hygiënemaatregelen en verdere richtlijnen van het RIVM te kunnen waarborgen. Dit doen wij in samenwerking met de gemeente Voorst en Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland. In ons nieuwsbericht lees je hier meer over.

Reserveer direct

Wil je meer weten of reserveren? Stuur ons gerust een bericht. Je kunt ook even bellen.

Reserveren is het makkelijkst via info@ppgolf.nl o.v.v. Voetgolfen in de sneeuw

Voetgolfen in de sneeuw kan alleen gereserveerd worden voor zaterdag 13 en zondag 14 februari. Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt vind je op Bussloo. Vlak na ingang 1.

Tip m.b.t. schoeisel: Waterdicht is handig. Voetbalschoenen zijn niet toegestaan op de Voetgolfbaan.