Voorjaarsvakantie 2024

Elke dag open!

Het belooft weer een heerlijke vakantieperiode te worden. En daar werken wij graag aan mee. Van zaterdag 17 t/m zondag 25 februari zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur met de leukste activiteiten voor jong en oud! Leuk met de fam, met je date of met je vrienden. Het wordt vast een hele leuke vakantiedag bij Multi Fun!

Heel veel keuze

Er is zoveel te doen op het mooie Bussloo bij Multi Fun. Buiten geniet je van Minigolf USA, Pitch&Putt, Voetgolf, Klootschieten en nog veel meer. Ook binnen is er van alles te doen tijdens de Voorjaarsvakantie. Onze aanrader is Glowgolf Het Wilde Westen! Een spannend en bovendien spectaculair blacklight avontuur voor iedereen die van minigolf houdt. Binnen zijn er ook Escape Rooms te vinden, waaronder eentje die ook gespeeld kan worden door gezinnen. Tijdens de ontsnapping uit Escape Room The Jungle moet je je een weg zien te banen tussen blad, puzzels en beesten. Een ervaring om nooit te vergeten!

Kom je met een grotere groep? Bijvoorbeeld een vriendengroep? Dan is Lasergame ook superleuk. Dit kan natuurlijk ook met bijvoorbeeld meerdere gezinnen tegelijk gespeeld worden.

Reserveren

wil je gezellig langskomen voor een activiteit tijdens de Voorjaarsvakantie? Je bent van harte welkom! Wil je zeker zijn van je plekje op een speciale tijd? Dan kun je van te voren reserveren. Wil je meer info of bijvoorbeeld even overleggen? Neem gerust contact met ons op.