Winterstop Deal

Blijf actief met Voetgolf & Lasergame

Winterstop saai? No way! Met deze Winterstop Deal blijf je actief en speel je deze winter Voetgolf op de mooiste baan van Nederland! Aansluitend nog even een ronde lasergamen in onze 400m2 ondergrondse Lasergame: The Next Generation en je dag is compleet!

Speciaal voor alle junioren (t/m 18 jaar) bieden wij:

9 holes Voetgolf en een ronde Lasergame inclusief een verfrissend glas ranja voor maar €9,95 p/p!

Voetgolf is dé ideale activiteit voor iedereen die van voetbal en fun houdt! De Voetgolfbaan van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo ligt op het mooiste gedeelte van de Pitch&Putt baan, is extreem heuvelachtig en voorzien van waterpartijen, schuine greens en veel groen. Kortom, een heerlijke sportieve uitdaging!

Na jullie pot Voetgolf genieten jullie van een heerlijk glas ranja en dan is het tijd voor een pittige battle in onze 400 m2 ruimte ondergrondse zeecontainers vol met special effects! Lasergame: The Next generation!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo ligt centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen aan het mooie meer van Bussloo. Dé perfecte locatie voor een actief dagje uit!

Reserveren is makkelijk!

De Winterstop Deal reserveren voor jouw (vrienden)team kan t/m 15 februari 2020 via info@ppgolf.nl o.v.v. Winterstop Deal of telefonisch op 0571- 26 12 12.

Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen. Voetbalschoenen zijn niet toegestaan op de baan.

Heb je vragen over de Winterstop Deal of iets anders? Dan mag je ons ook altijd even bellen!

De hele Kerstvakantie geopend

Je kunt gedurende de hele Kerstvakantie op Bussloo terecht. Met Oud en Nieuw zijn we alleen eventjes gesloten. Check onze openingstijden op de contactpagina.