zomervakantie in 2024

Een gezellige zomer vol activiteiten!

De hele zomervakantie in 2024 (13 juli t/m 1 september) zijn we elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Zoek je iets leuks om te doen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Zutphen of bijvoorbeeld vlakbij Arnhem en Amersfoort? Je bent welkom op het randje van de Veluwe, op Bussloo!

Met meer dan 20 activiteiten, zowel binnen als buiten, is er voor iedereen wel iets leuks te doen. Jong, iets minder jong, ouder, echt voor iedereen!

Kiezen maar

Soms is het gewoon moeilijk kiezen met zoveel leuks. Echter er zijn ook specifieke activiteiten die altijd leuk zijn om met familie of vrienden te doen tijdens de zomervakantie in 2024.

Minigolf USA is één van deze activiteiten. Je speelt minigolf op Bussloo in een prachtige tuin met daarin achttien door onszelf ontworpen minigolfbanen.

Of kies voor Pitch&Putt. Ging je voor de negen holes en wil je nog even door omdat het zo leuk is? Dan maken we er gemakkelijk achttien (weer andere) holes van!

Ook Voetgolf is een leuke activiteit om tijdens de zomervakantie te spelen. En echt niet alleen voor voetballers. Iedereen vindt het leuk.

Dan is er binnen ook nog iets unieks te vinden, namelijk Glowgolf Het Wilde Westen. Eigen ontwerp en dus anders dan overal, boordevol speciale effecten en geweldig qua uitdagingen en verrassingen.

Wil je de omgeving zien tijdens de zomervakantie? Zowel voor gasten uit de buurt als vakantiegangers is de E-Tour een geweldige belevenis. Op de E-Steps en E-Choppers zul je een geweldige route vol genietmomenten beleven.

Maar er is nog veel meer! Alle activiteiten vind je uiteraard op deze website.

TIP! Combineer meerdere activiteiten en profiteer van een combinatiekorting. Vraag gerust naar meer informatie hierover.

Reserveren

Wil je zeker weten of de door jouw gewenste activiteit beschikbaar is op een bepaalde dag op bijvoorbeeld een specifieke tijd? Dan mag je altijd reserveren. Wil je na 17.00 uur langskomen voor een activiteit? Dan vragen we je ook om te reserveren. Maar ook zonder van te voren te reserveren ben je welkom. Wil je even overleggen en zeker zijn van een plekje? Neem gerust contact op.