BBQ de Luxe

Groots genieten

De BBQ de Luxe is één van onze populaire toppers. Na de activiteit hebben we ons heerlijke brood met de tapenades van De Olijvenkoning voor jullie klaarstaan. Daarna start onze BBQ de Luxe! Al ruim 15 jaar werken wij samen met Buurman Vleesch&Vis, de gildeslager uit Twello. Zij leveren werklijkwaar heerlijk kwaliteitsvlees. De vele vaste groepen geven zo vaak aan, we weten niet of we komen voor de leuke activiteiten of de heerlijke BBQ de Luxe, maar terugkomen doen we zeker!

Het assortiment aan vlees is zeer ruim. We zorgen voor 400 gram per persoon, want lekker betekent bij ons zeker niet weinig. Uiteraard mogen de heerlijke salades niet ontbreken. Net zomin als de patatjes, aardappelwedges en alle heerlijke sauzen.

We sluiten af met ons dessert: crème brûlée, brownies, cheesecake en slagroomsoesjes. Een heerlijk toetje met ruime keuze voor de hele groep!

Onze gasten mogen zelf BBQ-en. Dat zorgt echt voor de leuke sfeer, een relaxed tempo en leuke roulatie en dus gezelligheid bij de groepen!

De BBQ de Luxe is leuk in de zomer, zo heerlijk aan het strand. Maar dit kan zeker ook in de winter georganiseerd worden. Hoe leuk is een winter BBQ op een verwarmd en overdekt terras met uitzicht over het meer van Bussloo?

BBQ Surf&Turf

Tip: zonder meerprijs is het mogelijk om de BBQ de Luxe in te ruilen voor onze BBQ Surf&Turf. In plaats van 400 gram vlees wordt het 250 gram aan vleesspecialiteiten en 100 gram met heerlijke visspiezen.

Niet geheel onbelangrijk om te vermelden, want we willen dat iedereen een leuke en lekkere tijd op Bussloo heeft: we vullen uiteraard elke dieetwens met smaak en liefde in!

Binnen en buiten activiteiten

Weer of geen weer, niet alleen voor de BBQ de Luxe is het altijd prima weer op Bussloo. Omdat we meer dan 20 activiteiten zowel binnen als buiten kunnen aanbieden valt een uitje nooit in het water! Boek je bijvoorbeeld onze prachtige E-Tour en is het onverhoopt toch minder weer, dan bespreken we graag een alternatief met je. Er is zoveel leuks te doen! Pitch&Putt, Glowgolf, Escape Rooms, Paintball 2.0, Lasergame, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Dichtbij Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Onze locatie ligt pal aan het mooie meer van Bussloo (dit betekent schitterend uitzicht!). Het is 5 minuten rijden vanaf de snelweg vanuit Arnhem, Zwolle en Amersfoort. Ook vanuit Twente ben je er zo! Midden in de Stedendriehoek van Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je ons.

We denken graag met je mee

Zoals je kunt lezen houden we graag rekening met bijvoorbeeld dieetwensen. Maar ook tijdsduur en budget zijn zeker opties om mee te nemen in de aanvraag. Vind je het fijn om uitgebreid geïnformeerd te worden en misschien zelfs de locatie vooraf te bezoeken? Je bent van harte welkom. Neem gerust contact op. We denken graag met je mee!

Aantal personen

Minimaal 30 personen

Duur

Onze activiteiten duren gemiddeld ca. 1.5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons