Minigolf USA

Minigolf USA speel je op Bussloo! Het lijkt op midgetgolf, alleen zijn onze banen veel ruimer en uitdagender van opzet. Er wordt Minigolf gespeeld op speciaal kunstgras en de banen zijn afgewerkt met grote natuurstenen en een prachtige tuin. De holes zijn veel langer dan de standaard midgetgolfbanen in Nederland. Door de prachtige combinatie van natuurlijke elementen waan je je haast even op vakantie! Superrelaxed Minigolfen dus!

Uitdagend voor zowel kinderen als volwassenen

Met dank aan Leisurelands kon de baan aangelegd worden op de heuvel naast het clubgebouw met uitzicht over het hele meer van Bussloo. Tijdens het spel wordt er op de scorekaart een speciale puntentelling gehanteerd zodat kinderen een eerlijke kans maken tegen de volwassenen. Het is op een paar holes mogelijk om een hole in one te slaan, maar op de meeste holes ben je blij met een score van 3 of 4 slagen. De baan heeft ook speciale dubbele greens. Dat betekent extra uitdaging! Bij eigenlijk elke hole moet je vooraf een plan maken om tot het beste resultaat te komen.

Zeer geschikt als bedrijfsuitje of familieuitje

Minigolf USA is zo anders en uitdagend dat het ook graag door bedrijfsgroepen en families gespeeld wordt. Met een ronde op de 18 verschillende holes ben je vaak 1,5 uur bezig. Langs de banen staan bankjes en ook is het mogelijk om tussendoor wat te drinken. Wil je met een groep komen? Wij stellen graag een leuk programma voor jullie samen! Veel groepen die een leuke dag willen, maar waarvan het budget wat beperkter is, kiezen ook voor Minigolf USA.

Het ideale kinderfeestje

Ben je op zoek naar een super leuk kinderfeestje in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen? Kies dan voor het Minigolf USA Kinderfeestje! Hebben de kinderen het goed gedaan? (wat natuurlijk altijd het geval is) Dan krijgen zij een officieel Minigolf USA diploma!

Early Bird = Weekend Voordeel!

Ook dit jaar hebben we besloten de vroege vogels op zaterdag, zondag en op feestdagen te trakteren op Early Bird voordeel!

Kies één van deze leuke activiteiten, start om 10.15 uur en speel voor maar €9,50 p/p! Heel gezellig met vrienden of bijvoorbeeld het gezin! Vooraf reserveren is verplicht.

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Prijzen (per persoon)

Kinderen 5 t/m 11 jaar: € 10,00
Vanaf 12 jaar: € 12,50

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons