Oud en Nieuw Hollandse Spellen

De unieke 2.0 variant

Oud en Nieuw Hollandse Spellen zijn terug! Perfect voor een teamuitje, familiefeest of bedrijfsuitje!

De aloude traditionele spelletjes die iedereen kent, zijn natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt wanneer je een bedrijfsuitje, team trip of familiefeest organiseert. Maar… Naast alle hypermoderne entertainment is dit natuurlijk wél welkom. Precies daarom deze Oud Hollandse Spellen gemixt met nieuwe spellen! Op onze fantastische locatie aan het meer van Bussloo, gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen geniet jij van het leukste vermaak!

Modern jasje

Bij Multi Fun op de locatie is een complete ruimte vrij gemaakt voor de Oud en Nieuw Hollandse Spellen. Zo kun je met je groep exclusief van de ruimte gebruik maken. Dit is een spectaculaire combi van Oud Hollandse Spellen en Nieuw Hollandse Spellen. Oud en Nieuw Hollandse Spellen zullen een uitdaging zijn voor alle leeftijden! Denk aan de beruchte spiraal, maar ook de ballentang (ja, echt). En wij zijn helemaal fan van de wervelwind! Maar ook het stokkenvangen blijft hilarisch. De Nieuw Hollandse Spellen zijn een toffe aanvulling. Deze Oud en Nieuw Hollandse Spelletjes zullen een eclectische uitdaging zijn voor jong en oud!

Familiedag

Organiseer je binnenkort een familiedag? Dan kunnen de Oud en Nieuw Hollandse Spellen dé perfecte aanvulling zijn van jouw dagprogramma. Bijvoorbeeld eerst een potje Pitch&Putt en daarna een borrel. Tussendoor spelen jullie de Oud en Nieuw Hollandse Spellen en praten jullie gezellig bij. Een echte aanrader als afsluiter is de Saté de Luxe. Eerst heerlijk brood met tapenades vooraf en natuurlijk als afsluiter een dessert, dat komt er ook bij. Lijkt dit je wat? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Wil je liever iets anders? Neem ook dan contact op. We zijn specialist in programma’s op maat. We denken graag met je mee!

Veel verschillende activiteiten

Op de bovenverdieping van de uitbouw vind je Glowgolf Het Wilde Westen. Naast deze uitbreiding kun je bij ons ook terecht voor een goede pot Pitch&Putt op de mooiste golfbaan van de regio! Of leef je uit bij Lasergame of Paintball 2.0. Ook hebben we een prachtige Minigolf USA baan en kun je Voetgolf en Levend Tafelvoetbal spelen. Daarnaast verhuren we E-Steps. Leuk voor zowel kleine als grote groepen! Ook te combineren met de E-Choppers. En daarna kan je nagenieten op ons schitterende terras aan het mooie meer van Bussloo!

Multi Fun Bussloo: Hét in- en outdoor activiteitencentrum van de regio!

Een programma speciaal voor jou

Wij stellen graag een leuk programma voor je samen. We denken graag mee en bijna alle wensen zijn te vervullen. Wij hebben diverse Combideals. Combineer een activiteit met eten, zoals de heerlijke Saté de Luxe met spiezen van Gildeslager Buurman te Twello. Maar het is ook mogelijk om een programma samen te stellen met een ander arrangement.

Aantal personen

Minimaal 20 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Prijzen

Kinderen 5 t/m 11 jaar: € 10,00
Vanaf 12 jaar: € 12,50

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons