City Escape Game

Durf jij de strijd aan te gaan?

De City Escape Game is actief, gezellig, uitdagend en nog zoveel meer. De City Escape Game start in tegenstelling tot de ‘gewone’ Escape Game niet op Bussloo, maar bij één van onze partners. Je ontdekt op een originele manier de stad van je keuze terwijl je met jouw team probeert de hoogste score te behalen!

Tijdens de interactieve outdoor activiteit, strijden teams tegen elkaar. Gewapend met een tablet en een koffer met hulpattributen gaan jullie op zoek naar bijvoorbeeld virtuele kluizen. Jullie vinden puzzels die opgelost moeten worden en codes die jullie moeten kraken. De City Escape Game is een zeer veelzijdige uitdaging!

Tijdens deze nummer 1 groepsactiviteit zul je elkaar nodig hebben, tactisch moeten spelen, anders moeten denken maar bovenal het heel gezellig hebben. De City Escape Game is bijzonder geschikt als team(buildings)uitje.

City Escape Game: In samenwerking met gerenommeerde horecabedrijven

Tegenwoordig is deze outdoor Escape Room niet meer alleen vanuit Bussloo te spelen, maar hebben we in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen hele mooie samenwerkingspartners. Vanuit deze locaties speel je de stadse variant. Je wordt door de spelleider hartelijk ontvangen bij één van onderstaande bedrijven, vanwaar uit de City Escape Game wordt gestart. Na die tijd kunnen jullie zelfs blijven eten. Uiteraard is er op het gebied van eten en drinken van alles bespreek baar.

Deze fantastische partners zorgen voor een topbasis vanwaar uit de City Escape Game wordt gestart:

Het Stadscafé (Apeldoorn);
St. Tropez Gastrolounge (Deventer);
Café Arnhem (Arnhem)

Top teamuitje met middagvullend programma

Al velen gingen je voor en hebben genoten van het spel op de prachtige locaties en van het heerlijke eten en drinken. Daarom kunnen we je uit ervaring een heel mooi voorbeeldprogramma geven. Zo krijg je meteen een beetje een beeld van hoe jullie teamuitje eruit zou kunnen zien! Wil je wat anders? Geen probleem. Neem gerust contact op om te overleggen of als je vragen hebt.

Dit is hét perfecte Escape Game programma:

Om 14.00 uur worden jullie door de spelleider ontvangen op de locatie met koffie/thee en iets lekkers. Nadat jullie lekker bijgepraat hebben zal de spelleider jullie uitleg geven over de City Escape Game.

Rond 14.30 uur vetrekken jullie op ontdekkingsreis door de stad voor de Escape van jullie leven.

Rond 17.00 uur druppelen alle teams weer binnen op de locatie voor een lekkere borrel met natuurlijk de prijsuitreiking als hoogtepunt.

Aansluitend zullen jullie om 17.30 uur aan tafel gaan om tijdens een heerlijk diner de dag gezamenlijk af te sluiten.

100% interactief

De Escape Game is 100% interactief. Ieder team ontvangt een tablet met daarop de Escape Game App. Op de interactieve kaart van het gamegebied zijn alle kluizen te vinden. Maar dat is niet alles:

  • Tijdens het spel is de live score van alle teams te volgen op het online scorebord.
  • In de berichtenbox kunnen er hulpvaardige, misleidende of spannende berichten naar elkaar gestuurd worden.
  • Met de tablet kun je de route vinden, de camera gebruiken voor bewijsstukken en ontvang je de audio-opgaven.
  • Elk team krijgt een koffer met hulpattributen, misleidingen en noodzakelijke gereedschappen mee.

Zeer geschikt als bedrijfsuitje of teamuitje

De (City) Escape Game kan gespeeld worden door groepen vanaf 25 tot 250 personen. Samenwerken in combinatie met het competitie element maakt deze outdoor activiteit uitermate geschikt voor teambuilding!

Wil je met een kleiner groepje komen? Neem dan even contact op om te overleggen wat er mogelijk is.

Aantal personen

Minimaal 25 personen

Duur

Vanaf: 2,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons