Klootschieten
Lekker ontspannend!

Klootschieten blijft een leuke en gezellige activiteit. Wij hebben een prachtige route die makkelijk begint over de rondweg om Bussloo. Daarna gaan jullie via het smalle fietspad terug richting het clubhuis. Jullie zijn ongeveer 1,5 uur bezig.

Klootschieten vanaf 6 personen

Klootschieten kun je doen met groepen vanaf 6 personen. Iedereen speelt in teams en men gooit (schiet) de bal (kloot) om de beurt. Een kloot is een houten bal met metaal verzwaard. Hard gooien is niet het belangrijkste, maar juist het recht gooien.

Geniet van de prachtige natuur tijdens Klootschieten

Het succes van klootschieten is de lekkere ontspanning en alle tijd om met je groep bij te praten in de prachtige natuur en ondertussen wel echt met een sport bezig te zijn. Want vrijwel iedereen wil toch de kloot zo ver mogelijk schieten?

Klootschieten is ook leuk in combinatie met een andere activiteit

Klootschieten is als een losse activiteit te boeken, maar ook in combinatie met andere activiteiten of bijvoorbeeld een drankje en bitterballen of een Saté de Luxe inclusief dessert na die tijd. Bij de Saté wordt vooraf heerlijk brood met diverse tapenades geserveerd. Geef je wensen door en wij stellen graag een leuk programma voor jullie samen!

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

1,5 uur

Prijzen (per persoon)

Kinderen en volwassenen: € 9,50

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons