Bridge bij Bas op Bussloo

Beter bridge op Bussloo

Bridge is prachtig. Helemaal op de inspirerende locatie die Bridge topper Bas je te bieden heeft. Al jaren organiseert Multi Fun Bussloo naast bedrijfsborrels en familiefeesten ook jubilea voor diverse bridgeclubs. Maar eigenaar van het multi-activiteitencentrum Bas van Roosmalen geeft ook groepslessen of is in te huren als partner. Op deze pagina lees je er alles over.

Bridge op een prachtige locatie

Met een lekker hapje en drankje borrelen of samen genieten van een heerlijke Saté de Luxe met lekker brood met diverse tapenades vooraf en aansluitend een dessert, wordt het gegarandeerd een mooi feest voor iedere bridgeclub. Als afsluiter een gezellige pot bridge en de samenkomst is een prachtige herinnering voor altijd. Door onze ruime locatie en diversiteit in zalen en horecamogelijkheden is er voor iedereen een prachtig feest te organiseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Bas aan het woord

“Mijn naam is Bas van Roosmalen en ik bridge. Naast mijn bedrijf is dit mijn grote hobby. Ik run het grootste bridgeforum daarnaast op Facebook. Op dit forum genaamd “Beetje Bridge”  wordt alles besproken op technisch vlak.

Toen ik na rondzwervingen over de wereld terug kwam in Nederland ben ik bridgedocent geworden. Ik heb interne competities gespeeld in Apeldoorn, Arnhem en Deventer.

De laatste jaren speel ik veel online. Samen met Hester Gast hebben we de laatste jaren veel eremetaal behaald bij de Nederlandse Kampioenschappen Mix.

Wij mochten daarom tijdens corona meespelen in de alternatieve wereldtoptoernooien. Een enorm leerproces maar ook enorm leuk. Ik speel competitie 1ste divisie niveau, direct onder de profs.

Ik geloof in hard werken, creativiteit en avontuurlijk bridge. Durven te bieden, tegenstanders het moeilijk maken. Speel een systeem en ken het. Maak afspraken en hou je eraan. Spelers die echt beter willen worden help ik graag.

  • Ik ben als systeemcoach in te huren. Dan wel om een systeem op te zetten, dan wel om zwaktes uit het systeem te halen. Dat kan per paar, maar mag ook met kleine groepen.
  • Ik geef groepslessen voor verenigingen maar ook bridgelijnen.
  • Ik ben ook in te huren als partner voor een middag of avond. Uiteraard spelen we jouw systeem en analyseer ik de spellen en geef ik adviezen voor spelverbetering na afloop.

Ik richt mij het liefste op bridgers met ervaring die na de start en vervolgcursussen stil zijn komen te staan. Wil je van de B naar de A, of van de subtop in de club naar het kampioenschap, ik help je graag.”

Alle lessen kunnen live maar ook online. Interesse? Stuur een mail naar bas@multifunbussloo.nl en wie weet ga ik je helpen om jouw/jullie bridge naar een hoger niveau te tillen.

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur