Vergaderen

Vergaderen op een unieke vergaderlocatie

Wil jij vergaderen in de buurt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Kom dan naar Multi Fun Bussloo. Ook vanuit Arnhem, Amersfoort, Zwolle en Twente zijn we goed bereikbaar. In ons in Finse stijl gebouwde clubhuis kun je perfect vergaderen. Bovendien staat het uitzicht over het meer van Bussloo garant voor een ontspannende pauze. Ook een bedrijfspresentatie, seminar of ander soort meeting behoort tot de mogelijkheden.

Diverse ruimtes om te vergaderen

We beschikken over verschillende ruimtes die bovendien samen te voegen zijn. Er is zodoende voor iedere meeting een geschikte mogelijkheid tot vergaderen. Doordat we beschikken over vier zalen is ook bijna elke gewenste opstelling mogelijk. Zo is er de kleine zaal met ruimte voor maximaal 60 personen. Of de grote zaal, welke het mogelijk maakt om 100 personen te verwelkomen tijdens een meeting. Er is in totaal ruimte voor zo’n 200 personen om te vergaderen. Wil je graag eens komen kijken naar de mogelijkheden? Je bent van harte welkom om contact op te nemen.

Een locatie om te vergaderen die van alle gemakken is voorzien!

Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met presentatieschermen, een flip-over en microfoon. Desgewenst schenken we tijdens het vergaderen water, koffie of thee bij. Uiteraard bespreken we van te voren de wensen en zorgen we ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt.

Combineer je vergadering met een leuke activiteit en heerlijk eten

Veel groepen kiezen ervoor de vergadering te combineren met één van onze Combideals of met een activiteit. Pitch&Putt of de Escape Game zijn aanraders om toe te voegen aan het programma. Pitch&Putt geeft de nodige ontspanning aansluitend of tussen de vergadering door. De Escape Game is een echte teambuildings activiteit. De nieuwe Veluwe Tour is ook een aanrader en zal ook zeker, naast veel gezelligheid, als teambuilding aanvoelen.

Uiteraard is het mogelijk om te genieten van een lunch na bijvoorbeeld een vergadering in de ochtend. Maar ook een compleet dagprogramma met pauzemomenten in de vorm van een activiteit of eten behoort zeker tot de opties.


In samenwerking met Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello bieden we heerlijke vis en vleesgerechten in de arrangementen met eten. Een mooie afsluiter van de dag is bijvoorbeeld de Saté de Luxe. De Saté de Luxe komt met heerlijk brood en tapenades vooraf en ook het dessert is inbegrepen. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor het voor jullie perfecte vergader arrangement.

Met ieder gewenst programma te combineren

Ons vergaderarrangement kan aan ieder programma toegevoegd worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Variabel

Dit zeggen onze gasten over ons Vergaderarrangement