Vergaderen

Vergaderen op een unieke vergaderlocatie

Wil jij vergaderen in de buurt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Kom dan naar Multi Fun Bussloo. In ons in Finse stijl gebouwde clubhuis kun je perfect vergaderen. Bovendien staat het uitzicht over het meer van Bussloo garant voor een ontspannende pauze. Ook een bedrijfspresentatie, seminar of ander soort meeting behoort tot de mogelijkheden.

Diverse ruimtes om te vergaderen

De aanbouw van ons clubhuis is klaar en is daarmee verdriedubbeld in ruimte. We beschikken over verschillende ruimtes die bovendien samen te voegen zijn waardoor er voor iedere meeting een geschikte mogelijkheid is tot vergaderen. Doordat we beschikken over vier zalen is ook bijna elke gewenste opstelling mogelijk. Zo is er de kleine zaal met ruimte voor maximaal 60 personen. Of de grote zaal, welke het mogelijk maakt om 100 personen te verwelkomen tijdens een meeting. Er is in totaal ruimte voor zo’n 200 personen om te vergaderen.

Een locatie om te vergaderen die van alle gemakken is voorzien!

Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met presentatieschermen, een flip-over en microfoon. Desgewenst schenken we tijdens het vergaderen water, koffie of thee bij. Uiteraard bespreken we van te voren de wensen en zorgen we ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt.

Combineer je vergadering met een leuke activiteit en heerlijk eten

Veel groepen kiezen ervoor de vergadering te combineren met één van onze Combideals of met een activiteit. Pitch&Putt of de Escape Game zijn aanraders om toe te voegen aan het programma. Pitch&Putt geeft de nodige ontspanning aansluitend of tussen de vergadering door. De Escape Game is een echte teambuildings activiteit. Zijn jullie met een grote groep? Dan bieden we ook arrangementen in samenwerking met Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello. Ons beroemde satébuffet bijvoorbeeld. Een heerlijke toevoeging na een activiteit of als lunch na het vergaderen. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor het voor jullie perfecte vergader arrangement.

Met ieder gewenst programma te combineren!

Ons vergaderarrangement kan aan ieder programma toegevoegd worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Variabel

Dit zeggen onze gasten over ons Vergaderarrangement