Lasergame

Durf jij de strijd aan te gaan?

Naast het gevecht tegen het andere team moet je ook strijden tegen de elementen. Er zijn lichtshows, spiegels, bewegende wanden, geluidseffecten en nog veel meer. Naast alle bekende spelvormen kun je ook als geoefende speler extra varianten kiezen zoals: last man standing, capture the flag en nog veel meer.

Uniek in Nederland!

Uniek is echter dat we de ondergrondse ruimte kunnen vergroten en verkleinen. Bij groepen boven de 16 personen worden beide ruimtes gelijkertijd gebruikt. De kleinere groepen spelen eerst The Bar en later The Jungle. Doordat de ruimte kleiner wordt gemaakt voor deze groepen is er meer actie voor de spelers! Kleinere groepen vanaf 8 personen kunnen dus al enorm veel plezier beleven tijdens Lasergame: The Next Generation! Het bij elkaar zoeken van een grote groep is niet meer noodzakelijk voor een geweldige pot lasergame. Leuk is natuurlijk ook dat iedereen in twee verschillende ruimtes speelt!

Leuk als kinderfeestje, maar ook geschikt voor bedrijfsfeesten en familiefeesten!

Lasergamen bij Multi Fun Bussloo is zeer geschikt voor een kinderfeestje. Doordat alle effecten aan te passen zijn, wordt het nooit té spannend. Wil je enge geluiden uit? Kan! Wil je wat meer licht tijdens het Lasergamen? Kan! Kijk vooral ook eens naar onze populaire Combiknaller Kinderfeestjes. Een middag vullend programma met Lasergame én Minigolf of Glowgolf.

Het lasergame parcours is zo spectaculair en aanpasbaar qua effecten dat het ook enorm leuk is voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en familiefeesten. De battles die je voert zullen een indrukwekkende ervaring zijn!

Combineer Lasergame met een arrangement voor het perfecte uitje!

Lasergame is te combineren met een van onze vele arrangementen. We bieden een heerlijke menukaart, maar ook de Saté de Luxe met vlees van slagerij Buurman Vleesch&Vis. Of voor grotere groepen de BBQ de Luxe. Beide arrangementen komen met heerlijk brood met diverse tapenades vooraf en als afsluiter serveren we een heerlijk dessert. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij stellen graag een leuk programma voor jullie samen!

Je eigen unieke locatie!

Bouw je eigen kantoor, bedrijfshal, sportvereniging, school, gymzaal, sportveld, bos etc. om tot de locatie voor deze spectaculaire activiteit! Wij zorgen voor de lasergame uitrusting!

Outdoor Lasergame

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk en wij garanderen dat ook dan de adrenaline door je lichaam stroomt! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstaand pand, op een industrieterrein of een locatie die je zelf kiest. Neem contact op voor meer informatie.

Aantal personen

Minimaal 8 personen

Duur

Ca.1,5 uur
(incl. instructie, 2 rondes, pauze en score uitslag)

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd is 6 jaar

Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 15,00
Vanaf 12 jaar: € 20,00
Extra ronde: € 5,00

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons