Het leukste familiefeest!

Welkom bij het leukste familiefeest bedrijf van Midden en Oost Nederland!

Organiseer jij dit jaar het familiefeest? Multi Fun Bussloo is de perfecte locatie. Want onze locatie ligt centraal in Nederland. Het is hierdoor maar 45 minuten rijden van Amsterdam en Den Bosch. Vanuit Zwolle ben je met 25 minuten in de mooie Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen waar je Multi Fun vindt. Door onze unieke ligging aan het meer van Bussloo, beleven jullie een ontspannen toptijd met de fam! Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten is er voor jong en oud iets leuks te doen.

Hoe ziet een geslaagd familiefeest eruit?

Je wilt natuurlijk dat alles goed geregeld is voor jullie familiefeest. Hier helpen wij je graag bij. Er is door de ruimte keuze aan activiteiten veel mogelijk. De meeste families ontvangen we met koffie/thee en appelgebak met slagroom. Zo creëren we een heerlijk moment om even bij te praten.

We schreven een blog over de perfecte familiedag voor een aantrekkelijk budget. Leuk om even te lezen!

Natuurlijk komen jullie tijdens de familiedag om bij te praten. Maar je kiest voor Multi Fun Bussloo, omdat jullie dan tussendoor ook een gezellige activiteit kunnen doen. En dit zonder naar een andere locatie te hoeven reizen. Hoe makkelijk is dat!?

Ruime keuze dus, zoals we hierboven al schreven. Pitch&Putt, het golfspel voor iedereen, is naast onze Lasergame nog steeds de populairste activiteit. Maar ook Minigolf USA is bijvoorbeeld erg leuk! En geschikt voor alle leeftijden. Echter steeds meer families kiezen ook voor het spectaculaire Levend Tafelvoetbal of de Oud En Nieuw Hollandse Spellen. Supergaaf zijn onze E-Choppers en E-Steps! Ook leuk: Gelblaster/Paintball 2.0 en Glowgolf Het Wilde Westen!

Genieten van een schitterend uitzicht over het meer van Bussloo op één van de mooiste terrassen van Nederland

Voor en na de activiteit(en) kunnen jullie heerlijk genieten op ons mooie terras of in één van de horecaruimtes binnen. Tip: Neem een voetbal of ander dergelijk buitenspeelgoed mee, zodat de kinderen zich kunnen uitleven op ons speelterrein met airtrampoline en op de ligweide. Met warm weer kan er misschien zelfs gezwommen worden?

Sluit de dag af met heerlijk eten!

Je maakt jullie familiefeest compleet door de dag af te sluiten met heerlijk eten. Onze BBQ de Luxe met vlees van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello is een aanrader, maar onze heerlijke Saté de Luxe is ook zeker een topper! Bij beide arrangementen krijgen jullie vooraf heerlijk brood met tapenades en aansluitend een lekker dessert.

Ook een drankarrangement bijboeken is mogelijk. Tegenwoordig krijgen we ook steeds meer vraag naar een alcoholvrij drankarrangement. Naast het totaal assortiment van Coca-Cola met daarin ook vele suikervrije drankjes, bieden wij een prachtig en wisselend assortiment met 0.0 bieren.

Jullie familiefeest geheel op maat

Het liefst helpen wij mee om jullie familiefeest samen in te vullen. Vanzelfsprekend houden we rekening met wensen, zoals jullie beschikbare tijd, het budget, de leeftijden van de familieleden en eventuele dieetwensen. Neem gerust contact op om eens te overleggen. Wil je de locatie van te voren zien? We geven je graag een rondleiding.

Multi Fun Bussloo: Voor de leukste familiefeesten!

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons