Familiefeest
Voor het leukste familiefeest!

Het leukste familiefeest bedrijf van Midden en Oost Nederland!

Organiseer jij dit jaar het familiefeest? Multi Fun Bussloo is de perfecte locatie! Niet alleen liggen wij centraal, 45 minuten rijden van Amsterdam en Den Bosch en 25 minuten rijden van Zwolle, de ligging aan het meer van Bussloo is uniek! We bieden bovendien vele activiteiten voor jong en oud. Zowel in- als outdoor.

Hoe ziet een geslaagd familiefeest eruit?

Jullie willen natuurlijk dat alles goed geregeld is voor het familiefeest. Hier helpen wij je graag bij! Eigenlijk is bij ons van alles mogelijk. De meeste families ontvangen wij met koffie/thee en appelgebak met slagroom. Dit is dus een heerlijk moment om even bij te praten.

We schreven laatst een blog over de perfecte familiedag voor een aantrekkelijk budget. Leuk om even te lezen!

Natuurlijk komen jullie tijdens de familiedag om bij te praten. Maar je kiest voor Multi Fun om tussendoor ook een gezellige activiteit te kunnen doen. Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten hebben we veel keuze. Pitch&Putt, het golfspel voor iedereen, is naast onze Lasergame nog steeds de populairste activiteit, maar ook Minigolf USA is bijvoorbeeld erg leuk! Minigolf USA is geschikt voor alle leeftijden. Echter steeds meer families kiezen ook voor het spectaculaire Levend Tafelvoetbal of de Oud En Nieuw Hollandse Spellen. Supergaaf zijn onze E-choppers en Elektrische Steps! Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen!

Genieten van een schitterend uitzicht over het meer van Bussloo op één van de mooiste terrassen van Nederland

Na de activiteit kunnen jullie heerlijk genieten op ons mooie terras. Neem vooral een voetbal, frisbee en/of zwemkleding mee zodat de kinderen zich kunnen uitleven op de ligweide en/of kunnen zwemmen. De volwassenen kunnen ongestoord genieten van een drankje.

Sluit de dag af met heerlijk eten!

Maak het familiefeest compleet door de dag af te sluiten met iets lekkers te eten. Onze BBQ de Luxe met vlees van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello is een aanrader, maar ons heerlijke Satébuffet is ook zeker een topper! Ook een drankarrangement is mogelijk. Tegenwoordig krijgen we meer vraag naar een alcoholvrij drankarrangement. Naast het totaal assortiment van Coca-Cola met daarin ook vele suikervrije drankjes, bieden wij een prachtig en wisselend assortiment met 0.0 bieren.

Jullie familiefeest geheel op maat

Uiteraard zijn dit maar voorbeelden, het liefst helpen wij mee om jullie familiefeest samen in te vullen. Uiteraard houden we rekening met wensen, zoals uw beschikbare tijd, het budget, de leeftijden van de familieleden en eventuele dieetwensen.

Multi Fun Bussloo: Voor de leukste familiefeesten!

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons