Familiedag op Bussloo met gezellige activiteiten

Actieve familiedag

Yes, het is weer tijd om een Familiedag te organiseren! Dat kan bij Multi Fun Bussloo prima! Mede door de centrale ligging in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen zijn we voor velen gemakkelijk bereikbaar. En we zijn bovendien gemakkelijk te bereiken via de snelwegen vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente. De unieke ligging op het randje van de Veluwe aan het mooie meer van Bussloo is oogstrelend. Met onze meer dan 20 in- en outdoor activiteiten op deze locatie is er keuze genoeg. Voor jong en oud wordt het dus gezelligheid gegarandeerd!

De perfecte Familiedag

Soms brengt een familiedag organiseren best wat druk met zich mee. Je houdt natuurlijk rekening met de jongsten, maar ook bijvoorbeeld met oma. Wil je ontspannen een gezellige dag organiseren voor iedereen? Wij helpen je daar graag mee! Door onze jarenlange ervaring op het gebied van groepsuitjes, kunnen we goed met je meedenken. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vele mogelijkheden

Er is veel mogelijk tijdens jullie Familiedag. Bijvoorbeeld starten met een heerlijke kop koffie met appelgebak. Even rustig bijpraten op ons terras of in onze serre. En dan daaropvolgend een leuke activiteit spelen. In de wintermaanden wordt vaak gekozen voor Oud en Nieuw Hollandse Spellen. Na die tijd een lekker borrel met bitterballen of een afsluiter in de vorm het Saté de Luxe. Deze wordt geserveerd met heerlijk vlees van Gildeslagerij Buurman en is een echte aanrader. Ook is er heerlijk brood met diverse tapenades vooraf en een lekker dessert. Dieetwensen zijn zeker bespreekbaar.

Minigolf

Middagvullend programma

Tijdens of na de activiteit(en) kunnen jullie heerlijk genieten in en om ons clubhuis. Er is een prachtig uitzicht over het meer vanuit één van onze terrassen. Aan te raden is om buitenspeelgoed mee te nemen. Bijvoorbeeld een voetbal. Doordat er voldoende ruimte is tussen het terras en het meer en er een speelplek is met airtrampoline, kunnen jullie ook daarvan prima genieten. Mooi weer? Dan nemen jullie natuurlijk tussendoor een duik.

De keuze is reuze

Met meer dan 20 verschillende activiteiten is er dus keuze. Er is voor iedereen ook echt iets leuks te doen. Zoals Pitch&Putt, een golfspel dat iedereen kan én mag spelen. Dit is naast Lasergame een populaire activiteit. Maar ook Glowgolf of Minigolf is een geweldige ervaring! Door te combineren wordt jullie Familiedag helemaal top. Je profiteert in sommige gevallen zelfs van een lekkere korting.

Familiedag op maat

Er is nog zoveel meer mogelijk dan we hierboven noemen. Ten eerste omdat elke familie een unieke ervaring verdient. En ten tweede omdat we specialist zijn in programma’s op maat. Zoals eerder gezegd, wij van Multi Fun Bussloo denken graag met je mee. We houden hierbij rekening met budget, leeftijd, dieetwensen en alles wat voor jullie familie belangrijk is. Neem dus gerust vrijblijvend contact op.

Aantal personen

Minimaal 8 personen

Duur

Vanaf: 2,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons