Veluwe Tour

Ontdek mooie plekjes met de Veluwe Tour

De gemeente Voorst wordt liefkozend de Veluwse IJsselvallei genoemd, het centrum van de prachtige Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Ontdek de omgeving en haar mooiste plekjes en test je kennis van deze prachtige streek tijdens de Veluwe Tour!

Stap, gewapend met tablet en een koffer met attributen, in de auto met 3, 4 of 5 mensen en zoek de mooiste punten op in de omgeving. Bij elke locatie staan er vragen voor je klaar. Je kunt bij veel vragen de moeilijke of makkelijke variant kiezen, maar dat laatste kost je natuurlijk wel punten. We gaan het tijdens de Veluwe Tour hebben over voetbal, zingen, kastelen, politiek en koken. Maar we testen ook je rekenvaardigheid en nog veel meer. De scores van de anderen kun je uiteraard live volgen. Kortom, niet alleen gezellig, humoristisch en competitief maar ook leerzaam. Tegelijkertijd is de Veluwe Tour van Multi Fun ook erg mooi!

Start locatie Bussloo bij Multi Fun

De Veluwe Tour is een superleuk groepsuitje voor bijvoorbeeld een team, afdeling of zelfs het hele bedrijf. De start van de Veluwe Tour is bij Multi Fun op Bussloo. Omdat de prachtige locatie, pal aan het mooie meer van Bussloo ligt, ben je meteen in de juist vibe. Stel je voor: relaxen, gezelligheid en sfeer in één!

Voorbeeldprogramma’s met de Veluwe Tour

Veluwe Tour & Luxe Lunch – €58,50

10.00  Koffie of thee en appelgebak (met slagroom)

10.30  Start Veluwe Tour

12.00  Luxe Lunch op Bussloo

13.00  Vervolg Veluwe Tour

14.30  Bekendmaking van het winnende team met een drankje en bitterballen

Veluwe Tour & Saté – €64,00

13.30  Koffie of thee en appelgebak (met slagroom)

14.00  Start Veluwe Tour

15.30  Pauze met een drankje en bitterballen op Bussloo

16.00  Vervolg Veluwe Tour

17.30  Saté de Luxe, met heerlijk brood en tapenades vooraf en aansluitend een dessert en natuurlijk de bekendmaking van het winnende team

De Veluwe Tour is natuurlijk een tour waarbij je met de auto op pad gaat. Omdat we zeker ook voor de bestuurders een complete ervaring willen bieden, hebben we een zeer ruim assortiment alcoholvrije dranken. We hebben bijvoorbeeld het totaal assortiment van Coca-Cola. Maar ook bieden we een mooi en wisselend assortiment van 0.0 bieren. Denk hierbij aan Texel Schuumkoppe 0.0., Heineken 0.0., Amstel Radler 0.0 en Affligem Blond 0.0. Genieten voor iedereen dus!

Er zijn diverse arrangementen waarin de Veluwe Tour gecombineerd kan worden met eten, zoals bijvoorbeeld de Saté de Luxe of de BBQ de Luxe. Het kwaliteitsvlees dat wij serveren hierbij wordt geleverd door Gildeslagerij Buurman uit Twello.

Heel veel fun!

Bij Multi Fun vind je meer dan 20 verschillende in- en outdoor activiteiten waaronder dus de Veluwe Tour. Maar op de locatie kan bijvoorbeeld ook Pitch&Putt worden gespeeld op de mooie 27 holes baan. Of Glowgolf, Lasergame, Levend Tafelvoetbal, Gelblaster/Paintball 2.0 (zowel binnen als buiten) en nog veel meer! Hierdoor wordt een dagje uit bij Multi Fun altijd leuk! Kies je voor de Veluwe Tour? Dan hebben we hieronder alvast een paar dynamische voorbeeldprogramma’s voor je samengesteld. Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden, want (bijna) alles is mogelijk! Neem gerust contact op om te overleggen over het perfecte programma met de Veluwe Tour of één van onze andere activiteiten.

Centraal

We schreven het hierboven natuurlijk al even. Aan de ene kant ligt Multi Fun zeer centraal, aan de andere kant heel dichtbij de snelweg. Op nog geen 5 minuutjes rijden vanaf de afrit zit je op het fantastische strand van Bussloo! Ook vanuit Zwolle, Amersfoort en Twente ben je er eigenlijk zo. Vooral voor de Veluwe Tour, waarbij gasten met de auto komen, dus een prima (maar dus ook erg mooi) centraal ontmoetingspunt.

Maatwerk

De Veluwe Tour is prachtig en daarnaast leuk. Ben je benieuwd of de Veluwe Tour iets voor je is? Niet alleen kan je “gewoon” een activiteit of Combideal bij ons boeken, maar ook leveren we maatwerk. Neem gerust contact op voor meer informatie en om je wensen te bespreken. Goed om te weten is dat we altijd graag rekening houden met bijvoorbeeld dieetwensen, budget en planning. Meedenken doen we graag! 

Aantal personen

Minimaal 25 personen

Duur

Ca. 3 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons