Gelblaster/Paintball 2.0 indoor

Gelblaster/Paintball 2.0: nieuw op Bussloo!

Gelblaster/Paintball 2.0 is de nieuwste variant. De guns met gekleurde gelballen schieten snel en raak, maar het voelt het minder hard dan bijvoorbeeld verfkogels. Geen blauwe plekken dus!

De munitie licht op in blacklight. Doe daar een ondergrondse, donkere omgeving vol unieke elementen zoals omvallende objecten en licht- en geluidseffecten bij en jullie battle wordt onvergetelijk!

Voor mensen die Paintball wapens misschien net een tikkie té vinden is schieten met gelblaster wapens een uitkomst!

Deze activiteit wordt buiten gespeeld. Dit gebeurt op een speciaal ingericht speelveld. Een omgeving midden in de bossen van Bussloo, vol schuilplaatsen en objecten die de strijd extra boeiend zullen maken.

Valt het weer tegen, dan kan er gebruik worden gemaakt van een spannende, ondergrondse ruimte vol special effects zoals licht- en geluidseffecten en bewegende onderdelen.

Diverse spelvarianten tijdens Gelblaster/Paintball 2.0 indoor

Tijdens deze activiteit neemt de instructeur je mee op een ondergronds avontuur, waar jullie de strijd met elkaar aan zullen gaan. Er worden tijdens deze activiteit diverse spelvarianten gespeeld waarbij jullie uiteraard goed begeleid zullen worden.

Je leest het, het wordt dus spannend en sensationeel! Een spectaculair ondergronds avontuur!

Munitie is zowel bij Gelblaster/Paintball 2.0 indoor als outdoor inbegrepen bij de genoemde prijzen. Je betaalt dus geen extra kosten hiervoor.

Combineer met Saté de Luxe of BBQ de Luxe

Voor alle groepen bieden we heerlijke arrangementen in combinatie met bijvoorbeeld de Saté de Luxe of BBQ de Luxe. Het vlees komt van onze vaste leverancier Gildeslagerij Buurman uit Twello en bij beide arrangementen is heerlijk brood met diverse tapenades vooraf en het dessert inbegrepen.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld na de activiteit een borrel met bitterballen bij te boeken. En zo zijn er nog meer mogelijkheden. Bekijk gerust ook eens onze Combideals met leuke kant en klare programma’s. Mocht je liever iets anders willen? Of wil je even overleggen? Neem gerust contact op. We zijn specialist in maatwerk en houden rekening met onderwerpen als jubilea, budget en dieetwensen. We zullen samen met jou tot een topprogramma komen.

Advies met betrekking tot kleding

Zowel Gelblaster/Paintball 2.0 indoor als outdoor betekent actie. We geven we je daarom graag een beetje extra advies qua kleding. Ook krijg je tijdens het reserveren van deze activiteit de optie om een nekbeschermer aan te schaffen. Lees dit kledingadvies goed door voordat je reserveert.

Aantal personen

Minimaal 12 personen

Duur

Ca.1 uur

Periode
Oktober t/m maart (outdoor het hele jaar mogelijk)

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd is 10 jaar

Kinderen t/m 11 jaar: € 25,00
Vanaf 12 jaar: € 30,00

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons