Escape Room Gezin

Escape Room voor het hele gezin!

Op zoek naar een perfect en origineel uitje voor het gezin? Boek een Escape Room! Centraal gelegen bij Apeldoorn, Deventer en Zutphen, aan het mooie meer van Bussloo, vind je Multi Fun Bussloo. Met keuze uit totaal verschillende themakamers en bovendien professionele “live” begeleiding van onze instructeurs, genieten jullie met het gezin van een geweldige Escape Room ervaring. Hoe leuk is het om heel intensief samen te werken en te ontsnappen uit de spannende kamers?

Tip 1a: kies met jongere kinderen voor Escape Room The jungle.

Tip 1b: kijk de film Jumanji uit 1995 om leuk in de stemming te komen.

Tip 2: met oudere kinderen kun je alle drie de kamers kiezen.

Een Escape Room spelen met je gezin is een geweldige ervaring waarbij een ieders kwaliteit tot zijn recht komt! Kortom: qualitytime en teambuilding in één!

Kinderen t/m 11 jaar krijgen €5,- euro korting per persoon.

Ruim keuze en serieuze uitdaging

Kies je voor een Escape Room met je gezin? Dan is er keuze uit verschillende gave thema’s. Deze zijn stuk voor stuk een serieuze uitdaging en bovendien voorzien van interessante en niet de makkelijkste puzzels. De geheimen in de kamers zijn te gek! Waaronder de vele verrassingen. Als je ze tenminste ontdekt. En dan de special effects: Licht en geluid maken de ervaring compleet. Kies uit Revenge of the General, The Jungle en De Bom!

Aanpasbare moeilijkheidsgraad

Doordat er vele special effects zijn ingebouwd en er bovendien gebruik kan worden gemaakt van een aanpasbare moeilijkheidsgraad, zijn de Escape Rooms van Multi Fun Bussloo uniek in hun soort. Hierdoor zijn de Escape Rooms perfect voor het gezin. Voor jong en oud is een Escape Room op Bussloo een feest der ontsnapping! Een kinderfeestje Escape Room? Ook dat is mogelijk!

Zeer geschikt voor groepen

In elke Escape Room kunnen vier tot zes personen spelen. Er kunnen ook kamers tegelijk gespeeld worden. Daardoor wordt spelen met maximaal achttien personen dus mogelijk. Ook zou je dus zelfs een Tijd-battle kunnen organiseren. Anders gezegd: Gezinskamers genoeg. En wil je strijden met meerdere familieleden? Dan kom je dus battelen!

Aantal personen

4 – 6 personen

Duur

1 uur

Prijzen (per persoon)

Kinderen 5 t/m 11 jaar: € 20,00
Vanaf 12 jaar: € 25,00

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons